2777
2789
عنوان

یا امام رضا امروز بهمون عیدی بده

118 بازدید | 14 پست

یا امام رضا تو را به جون جوادت امروز عیدی بده خوشحالمون کن،یا امام رضا ازت میخوام امروز ضامن بشی پیش صاحب خونمون که اجازه بده امسالم بمونیم،و پونزده ملیون برامون جوربشه.

میشه یه فاتحه یا صلوات برای شادی روح پدرم بفرستید..ممنونم

با سلام خدمت همراهان عزیز🌿

قراره اینجا کنار هم آرامش پیدا کنیم

و به خدا و اهل بیت ع نزدیک تر بشیم

اگه مشکلی داری😖

اگه فرزند نداری 👧👶

افزایش محبت بین زوجین 💞

اگه دچار قرض و کمبود روزی هستی 💸

اگه هنوز ازدواج نکردی و دنبال ی ازدواج خوب هستی ❤️

اگه مستاجری و دنبال خونه دار شدن هستی🏡

ما ذکرهایی رو بهتون یاد میدیم تا ب حاجتتون برسین ان شاالله با لطف و نظر خدا☝️

☺️👇

https://eitaa.com/zekrgerhgosha

برای سلامتی مادرم صلوات میفرستین ❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فرستادم گلم

بهترین آرایش زنان تورک، تورک بودنشان میباشد ، زنان تورک با جواهرات زیبا نشده اند بلکه جواهرات را زیباتر نشان میدهند . چرا که هر زن تورک خود یک جواهر بسیار زیبا میباشد☘️✌️

الهی آمین به حق امام جواد 🥺

این تاپیک دوست عزیز، این تاپیک کتابی رو گذاشته که هیچ کتابی مثلش تا به حال نخوندم، با خوندنش فهمیدم که ما چه قدر از امام زمانمون غافل بودیم. در حالی که آقا جان هر ثانیه به یاد ما بودند. خوشحال میشم شما هم این کتاب رو بخونین. اللهم عجل لولیک الفرج🌱دوست عزيزی که امضامو میخونی لطف کن برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرست و اگر دوست داشتی بگو منم برای عاقبت بخیری و حاجت رواییتون بفرستم 🌿✨آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشد هیزم است  .                                                                       من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی عکسی ولی با ذلت و خواری پی کو کو نمیگردم ... اگر کامنتی گذاشتم ناراحت شدی بهم بگو من قصدم ناراحتی هیچکدومتون نیست🌿 تو تاپیک های بازی و سرگرمی و مذهبی اگر تونستین تگم کنین 🌱 
میشه برای حاجتم صلوات بفرستید هدیه به امام جواد

فرستادم 🍃

این تاپیک دوست عزیز، این تاپیک کتابی رو گذاشته که هیچ کتابی مثلش تا به حال نخوندم، با خوندنش فهمیدم که ما چه قدر از امام زمانمون غافل بودیم. در حالی که آقا جان هر ثانیه به یاد ما بودند. خوشحال میشم شما هم این کتاب رو بخونین. اللهم عجل لولیک الفرج🌱دوست عزيزی که امضامو میخونی لطف کن برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرست و اگر دوست داشتی بگو منم برای عاقبت بخیری و حاجت رواییتون بفرستم 🌿✨آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشد هیزم است  .                                                                       من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی عکسی ولی با ذلت و خواری پی کو کو نمیگردم ... اگر کامنتی گذاشتم ناراحت شدی بهم بگو من قصدم ناراحتی هیچکدومتون نیست🌿 تو تاپیک های بازی و سرگرمی و مذهبی اگر تونستین تگم کنین 🌱 
آیه ای هست تو قرآن که خدا فرموده،خدا از رگ گردن به  شما نزدیکتره،چرا از خدا نمیخوای؟!! انشالا ...

از خدا خواستم نداد  

بهترین آرایش زنان تورک، تورک بودنشان میباشد ، زنان تورک با جواهرات زیبا نشده اند بلکه جواهرات را زیباتر نشان میدهند . چرا که هر زن تورک خود یک جواهر بسیار زیبا میباشد☘️✌️
آیه ای هست تو قرآن که خدا فرموده،خدا از رگ گردن به  شما نزدیکتره،چرا از خدا نمیخوای؟!! انشالا ...

به نظرتون چیکار کنم؟

با صاحبخونت حرف بزن ،اونم آدمه ،انشالاراضی بشه بمونید ،خدا بزرگه ناامید نشو ،م طمئن باش خدا خیرِ،دلت ...

چشم برام دعا کن خواهر،هرچی شد میام خبرشو بهت میدم