2777
2789
عنوان

لطفا کمک میکنی، بین دو راهی موندم 🥴🥴🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 176 بازدید | 31 پست
منظورم خواهرت هست که کار نمیکنه و غذای حاضر و آماده جلوش باید بذاری 

اره ، تازه واسه تشیع که مامانم رفته بود، خودش و شوهرش و بچش و مادر و مادربزرگ شوهرشم آورده بود. چون خیلی اذیت شدم الان موندم چه کنم

نگاه عزیزم اینقدری تا زمان کنکورم جایی نرفتم که بشینم بخونم الان پشیمونم یعنی اگه برگردم به عقب مراس ...

منم پشت کنکورم اتفاقا. نمیخوام اونجا هم تو دست و پا باشم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم پشت کنکورم اتفاقا. نمیخوام اونجا هم تو دست و پا باشم

واقعا همه خونه شما میومدن ،،،،مغزم هنگ کرد شما کنکوری هستید پس سنی ندارید برای این همه کار کشیدن از شما ،،،خواهر دلم سوخت براتون چقدر مظلومید 

من گفته باشم بعدا  مدیون کسی نباشم ،فقط در صورت درخواست شما صلوات رو میفرستم و همین دیگه ،،،،،سعی کنیم به انتخاب دیگران ،سلیقه دیگران احترام بذاریم خودمون رو عقل کل ندونیم ،آرزومه خدایا زن داداشم عاقل بشه ،دست از حسادت و توهم در مورد ما برداره ،یه روزی بیام بگم به آرزوم رسیدم داداشم دیگه از دستش خسته شده 😔😔😔 

واقعا همه خونه شما میومدن ،،،،مغزم هنگ کرد شما کنکوری هستید پس سنی ندارید برای این همه کار کشیدن از ...

اره، میتونم کارا رو انجام بدم، فقط از بیشعوری بقیه خسته میشم که بذره کمک نمیکنن هیچ تازه باعث عذابن، حجم بی چشم و روییشون زیاده، اونوقت من الان میگم نرم شهرستان که تو دیت و پا نباشم یوقت

اره، میتونم کارا رو انجام بدم، فقط از بیشعوری بقیه خسته میشم که بذره کمک نمیکنن هیچ تازه باعث عذابن، ...

بعضی از خانواده ها بچه کوچیک به چشمشون نمیاد و ما باید بسوزیم تو آتیششون، تنها نیستی نگران نباش 

اره، میتونم کارا رو انجام بدم، فقط از بیشعوری بقیه خسته میشم که بذره کمک نمیکنن هیچ تازه باعث عذابن، ...

ببین عزیزم از قدیم گفتن لطف زیادی وظیفه میشه ،،،،چون انجام دادی پس میدونن از پسش برمیای ،باور کن این حق الناس هر کسی باید برای خوردن خودش تن بکار بده ،ظرف مال خودش و خانوادش وظیفش هست بشوره ،مهمان یک وعده ،یک روز فرق میکنه نمیشه انتطار داشت ولی مهمان چند روز وظیفش هست برای غذای خودش ،خودش تلاش کنه بقیه وکیل شکمشون نیستن 

من گفته باشم بعدا  مدیون کسی نباشم ،فقط در صورت درخواست شما صلوات رو میفرستم و همین دیگه ،،،،،سعی کنیم به انتخاب دیگران ،سلیقه دیگران احترام بذاریم خودمون رو عقل کل ندونیم ،آرزومه خدایا زن داداشم عاقل بشه ،دست از حسادت و توهم در مورد ما برداره ،یه روزی بیام بگم به آرزوم رسیدم داداشم دیگه از دستش خسته شده 😔😔😔