2777
2789

مامان و خواهرم میخوان برن شهرستان برای مراسم چهلم بعد چند روزم میمونن، اگه باهاشون برم همش باید شاهد گریه و زاری اونا باشم و شلوغه یکمم خجالت میکشم. از طرفی بمونم باید همش غذا بپزم برا بابا و خواهر مزدوجم که میاد تلپ میشه اینجا هیچم کمک نمیکنه. برا مراسم تشییع من نرفتم تا یک هفته مامان نبود کارم شده بود غذا پختن تمیز کردن جارو کردن شستن

من بودم میرفتم ،مراسم چهلم گریه و زاریش کمتره ،،،از آدمهای تبل مفت خور بدم میاد 

من گفته باشم بعدا  مدیون کسی نباشم ،فقط در صورت درخواست شما صلوات رو میفرستم و همین دیگه ،،،،،سعی کنیم به انتخاب دیگران ،سلیقه دیگران احترام بذاریم خودمون رو عقل کل ندونیم ،آرزومه خدایا زن داداشم عاقل بشه ،دست از حسادت و توهم در مورد ما برداره ،یه روزی بیام بگم به آرزوم رسیدم داداشم دیگه از دستش خسته شده 😔😔😔 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خجالت میکشم، فامیل نزدیکه اصلا نمیدونم برم چی بگم

برو بگو تسلیت عرض می کنم غم آخرتون باشه و بشین دیگه هیچی نگو 

چرا عاقل کند کاری،که باز آرد پشیمانی🫴🏻                              من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم🫂🥲
تنبل مفت خور ؟؟؟

منظورم خواهرت هست که کار نمیکنه و غذای حاضر و آماده جلوش باید بذاری 

من گفته باشم بعدا  مدیون کسی نباشم ،فقط در صورت درخواست شما صلوات رو میفرستم و همین دیگه ،،،،،سعی کنیم به انتخاب دیگران ،سلیقه دیگران احترام بذاریم خودمون رو عقل کل ندونیم ،آرزومه خدایا زن داداشم عاقل بشه ،دست از حسادت و توهم در مورد ما برداره ،یه روزی بیام بگم به آرزوم رسیدم داداشم دیگه از دستش خسته شده 😔😔😔