2777
2789
عنوان

اینا چیه روی پوست بدنم

445 بازدید | 14 پست

فعلا شرایط دکتر رفتن ندارم حال روحی و جسمیم خوب نیست الان چشمم خورد به این زخم گفتم از دوستانی که میدونن بپرسم البته خیلی وقته این مشکل دارم اما نمیدونم چرا هیچ وقت جدی نگرفتم اول یه دونه دانه میشه و بعد میخاره که کنده میشه و جاش یه زخم عمیق میشه البته دکتر پوست هم میرم به زودی تا مطمین بشم چیه https://s8.uupload.ir/files/img_۲۰۲۳۰۵۳۱_۱۲۲۴۰۷_mw6b.jpg

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای چند تا ازینا داری؟برو دکتر خیلی داغونن چطور دقت نکردی عزیزم بد نباشه.  ممکنه حتی ی چیز بی ا ...

خیلی زخم بد و عمیقی میشه چندماه طول می‌کشه تا خوب بشه اما جاش برای همیشه زشت و سیاه می‌مونه و باز یک جای دیگه درمیاد 

حتما برو دکتر عزیزم خدانکرده ممکنه مشکل پوستی چیزی باشه  بعد ها برات دردسر نشه

ممنون باشه حتماً میرم چون اذیتم نکرده درد نداشته منم پیگیرش نبودم اما الان به خودم اومدم دیدم همه بدنم داغونه 

وای چند تا ازینا داری؟برو دکتر خیلی داغونن چطور دقت نکردی عزیزم بد نباشه.  ممکنه حتی ی چیز بی ا ...

یه دونه اما قبل اینم زیاد داشتم خوب میشه بعد چندماه اما جاش می مونه و بعد یکی جدید میاد

ممنون باشه حتماً میرم چون اذیتم نکرده درد نداشته منم پیگیرش نبودم اما الان به خودم اومدم دیدم همه بد ...

نه بابا دختر حتما نباید که درد داشته باشه 

حتما برو

پیگیری کن حتما

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم