2777
2789
عنوان

اوایل که اومدید نی نی سایت یا...

237 بازدید | 25 پست

یا با نی نی سایت اشنا شدید چه کار های مسخره ای میکردین یا چه فکر های مسخره ای.... 

خودم وقتی با نی نی سایت تازه اشنا شدم و میخوندم امضا های مردم هم میخوندم فک میکردم اون هایم چیز هایی که نوشتن 🤦🏻‍♀️میخوام خودمو خفه کنممممم

از خواب بیدار میشم.. 🛌صورتم رو میشویم🧖🏻‍♀️صبحانه را میخورم🍛🍲و به مطبی که دارم میروم👩🏻‍⚕دندان های مردم مختلف را معاینه میکنم...😍و بر میگردم به خانه 🏠 خستم و رو تخت دراز میکشم🛏🧸و به عکس بچگی هایم نگاه میکنم... 👧🏻😍و میگویم :«دختره بچه ای که زود رنج بود الان رو پای خودش ایستاده و کار و کاسبی برای خودش راه انداخته و خانم دکتری برای، خودش شده👩🏻‍⚕🥺»و ادامه میگویم«دیدی ، خانومه خودت شدی😍😎»و از خستگی کم کم خوابم میبَرَد... 😴🛌به امید روزی که دندون پزشک خوبی بشم😍عاشق کره ام 😍و با حیوان ها مهربونم🦙🐫🦘ازم اصلا نخواین سنم رو بگم، تو خصوصی هم زیاد اصرار نکنین بگم به کمتر کسی میگم چند سالمه :) 🗿💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اولین بار ک عضو شدم رفتم یه تاپیکی پر دختر و پسر جرعت حقیقت بازی میکردن😐فکر کردم جو سایت کلا اینطوریه کاملا مختلط

بعد هی اسی اسی میکردن میگفتم این اسماعیل کیه همه تحویلش میگیرن و میشناسنش😂😂🤣🤣

تیکر بارداری نیست
همه اول اومدن دنبال اسی میگشتن🤣🤣🤣

دوره ای ک من اومدم اسی نمیگفتن 

اسم کاربری ر‌و میگفتن بعدم یسریا ریپلای بلد نبودن همونجوری میومدن وسط تاپیکا مینوشتن و اسم کاربری رو میگفتن میفهمیدی باکیه

خَلق نَشُديم ، كِه خَلق را راضي كُنيم…