2777
2789

من خودم وارد رابطه ی لانگ دیستنس نمیشدم چون خیلی بهم آسیب زد...

هر زن یک سرزمین است...آداب و رسوم خودش را دارد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من نزدیک ۱سال تو لانگ بودم بااینک کات کردم بازبرگشت گف تحمل ندارم ،الانم بهش گفتم فقط رفیق باشیم چون برامون سخت مبشه ،تا ببینیم آینده چی مبشه

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

چن مورد دوستی مجازی با پسرا داشتم اینکارو نمیکردم جون الان ازدواج کردم گاهی عذاب وجدان میگیدم

من به هیچ عنوان بچه نمیخوام ولی شوهرم دوست داره ولی اگه ی روز بخوام بچه دار بشم باید شاسی بلند دم در پارک شده باشه تو خونه بزرگ خودم رو مبل دراز بکشم و به طلاهای زیادی که دارم نگا کنم و دو تا کارت پر از پول که حداقل هر کدوم دو ملیارد توش باشه هم زیر بالشم باشه تا بتونم ب اوردن بچه فکر کنم اره عزیزم بی مایه فطیره

دوران دبیرستان کلاسمو عوض میکردم . ۴ تا رفیق دارم یکی از یکی مریض تر و بدتر . الان همشون ازدواج کردن و بچه دارن ولی بازم اون کثافت کاری مجردیا شونو انجام میدن 

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤

دوران دبیرستان کلاسمو عوض میکردم . ۴ تا رفیق دارم یکی از یکی مریض تر و بدتر . الان همشون ازدواج کردن ...

تاثیر بد گذاشتن روت قدرت اینو داشته باش که بتونی به راحتی آدمای سمی رو از زندگیت حذف کنی هیچ چیز مهم تر از آرامشت نیس

هر زن یک سرزمین است...آداب و رسوم خودش را دارد