2777
2789

با مادرشوهر تو یه ساختمون دو طبقه زندگی میکنیم...  

کلا اهل دخالته تو همه چی،  فکر میکنه من عقلم به زندگی و بچه داری نمیرسه... 

بخدا خیلی با احترام جلوش درومدم،  ولی بازهم دخالت میکنه...  

(خلاصه میگم چون دستم بند کارهامه) 

امشب شام همشون خونه ما دعوتن 23 نفرن... 

بعد  از صبح به شوهرم سفارش داده سرسفرتون ژله نذارین!  نوشابه نذارین!  فلان نکن!  اینجور باشه... 

(اخه مادرشوهرم از نوشابه  و ژله و دسر بدش میاد و نمیخوره) 

ولی دقیقا من عاشق نوشابه و ژله هستم،،  خونه همه بچه هاش سر سفره هاشون همیشه این دوقلم خوراکی هست.. 

منم دلم میخواد شب این موارد و بذارم ولی میدونم تیکه بارونم میکنه😓😓

توروخدا بگین وقتی میگه چرا به حرفم گوش نکردین ؟.  من که گفته بودم این چیزا نباشه...  چی جواب بدمش 😭 ادم اینهمه زحمت بکشه بعد  استرس تیکه و حرف شنیدن هم داغونش کنه

وصیت من به شما:  همیشه قبل از سوال پرسیدن از کسی اول به خودتون بگین به من چه😑 تا بعدش بهتون نگن بتوچه! 🤨  اگر بعضی ها این وقت و انرژی که برای دخالت تو زندگی دیگران صرف میکنن و برای  علایق و تفریح و زندگی خودشون بزارن بخدا همه خوشبختن.        خواهش میکنم برای اینکه کسب و کارم اینبار رونق بگیره و دیگه ضـرر مالــی نکنم یه صلوات بفرست😥

بگو مامان جون شما ماست وسبزی بخور من برای کسایی که دوست داشتن گذاشتم 

گفت کی دوست داره بگو خودم

آیا می‌فهمی یعنی چه که هنگامِ خواب با خودت تکرار کنی:خدای من کمک کن این روزها را پشتِ سر بگذارم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو مادر جون دوست داشتم همه چی باشه جای دستت درنکنه س 

...من و بچه هام خیلی دوست داریم ژله و نوشابه رو

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه
اهمیت نده یا جوابشو بده یجا جلوس واینسی تا آخر عمر باید دخالتاشو تحمل کنی

بخدا  خییییلی جلوش درمیام و با لبخند و احترام کار خودم و پیش میبرم ولی  حرفاش عین خنجر میمونه... 

وصیت من به شما:  همیشه قبل از سوال پرسیدن از کسی اول به خودتون بگین به من چه😑 تا بعدش بهتون نگن بتوچه! 🤨  اگر بعضی ها این وقت و انرژی که برای دخالت تو زندگی دیگران صرف میکنن و برای  علایق و تفریح و زندگی خودشون بزارن بخدا همه خوشبختن.        خواهش میکنم برای اینکه کسب و کارم اینبار رونق بگیره و دیگه ضـرر مالــی نکنم یه صلوات بفرست😥

عزیزم بودن این چیزا سر سفره  بد نیست که 

تو به عنوان میزبان حق‌داری به روش خودت پذیرایی کنی 

حالا اگه ایشون خوشش نمیاد دلیل نمیشه بقیه هم نخورن که

شما جوری که فکر میکنی مناسبه میزتو بچین 

چون اگه این دو قلمو نزاری  بقیه میگن عه فلان چیز سر سفره‌ش نبود

بخدا  خییییلی جلوش درمیام و با لبخند و احترام کار خودم و پیش میبرم ولی  حرفاش عین خنجر میم ...

مادرشوهره دیگه اکثرا همینن دنبال اذیت کردنن

اگر بودنمان مرزهای زندگی کسی را وسعت داده،می ارزیم وگرنه که هیچ...
عجب مادر شوهری >خب به تو چه دکسی دیگه میخاد زحمتش رو بکشه /نخور خب

پریشب رفتیم طبقه پایین دعوتش کنیم،  گفت اگر گردو نیاز دارین برای شام مهمونی دارم میخوای بیارم ببر😐😐 ازم توقع فسنجون دارن😓 من مرغ و قیمه گذاشتم

وای دختررررر میفهمم چیمیگی  منم این جمله‌ی:اصلا به حرفه من گو‌ش نمیدی، مدام تو گوشمه

بخدا تا حمام بردن بچه،  غذا دادن بچه،  بعد غذا چی بهش میوه میدی؟  نمازتو کی میخونی؟  قضا نشه ها!  تا رنگ دیوار خونمونم کار داره....