2777
2789

خواهشا اینجا تبلیغ نکنید و اسم جراح نیارید با تشکر از شما دوست فهیم 

و با تشکر از دوستانی که مسخره نمیکنن و طعنه نمیزنن ، من پول عمل رو بسختی جور کردم چون واقعا نیاز به این عمل بود. پس نیاید بگید خوشی زیر دلت زده و … 

انواع راه ها رو امتحان کردم درست نشد . ۱۵ سال با اعتماد به نفس صفر با همسرم زندگی کردم و تو اجتماع حاضر شدم خیلی ضربه خوردم. الان دیگه بچه هام از اب و گل در اومدن با هر سختی شده انجام دادم. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این تاپیکو زدم برای پرسش و پاسخ 

چون خودم قبلش هر چی سرچ میکردم همش تبلیغ بود و قابل اعتماد نبود

من‌دیروز عمل کردم پروتز و لیفت ، پیش یه خانوم دکتر تقریبا معروف 

اسمشو نمیگم که تبلیغ نشه ۸۰ تموم شد برام 

۲۰ کلینیک ، ۴۰ دستمزد دکتر ، ۱۶ پروتز موتیوا + یه تومن ازمایش + ۴۰۰ ویزیت  دکتر بیهوشی 

دیروز که وارد اتاق عمل شدم برای خط کشی های سینه ، دیدم فقط دو تا پروتز ۴۰۰ اوردن یکی برجسته یکی پهن تر . 

در حالی که تو مطب بهم گفت جثه ت ریزه ۳۳۵ برات میزارم 

گفت سایزی که باید رو پیدا نکردن . دکتر قانع م کرد که همینو بزار ، نیم ساعت بعد که وقت بیهوشیم شد گفتم قبل بیهوشی دوباره میخوام با پزشک حرف بزنم اومد با عصبانیت گفت باز چی شده ببین اگه نمیخوای پاشو برو‌ کنسل میکنیم همین سایزو الان رو هوا میزنن . 

گفتم خانوم دکتر میترسم بعدا گردن درد بگیرم بخاطر سنگینیش باز گفت همینه که هست پیدا نمیشه اون سایزها 

(حالا من رو تخت خوابیده بودم دکتر بیهوشی میخواست بیهوشم کنه) مجبوری قبول کردم.

نمیخواستم تابلو بشه ، ولی شد ، الانم که خیلی ورم داره 

کسایی که تجربه دارید بگید که بعد خوابیدن ورم چقدر کوچیک میشه ؟ 

این تاپیکو زدم برای پرسش و پاسخ  چون خودم قبلش هر چی سرچ میکردم همش تبلیغ بود و قابل اعتماد نب ...

تجربه ندارم ولی شنیدم یکی دو ماه طول میکشه جا بیفته و اندازه واقعیش مشخص بشه

دوست من گذاشته بود می‌گفت اولا خیلی بزرگ و تابلو بوده. کم کم جا افتاده و کوچیک تر شده

خدا کنه همینطور شه واسه منم 

دوست نداشتم محل کارم‌کسی بفهمه ولی با این‌ اوضاع میفهمن‌حتما