2777
2789

منم میخوام بگیرم خسته شدم گرفته نمیشه 🤕💔

اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻   ...................................................................................    جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋                                                          ‌‌‌‌                                                            

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله عزیزم

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

تا چند شب بعداز شیر گرفتن طبیعیه که بچه بیدار شه گریه کنه؟

چجوری گرفتیش؟

اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻   ...................................................................................    جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋                                                          ‌‌‌‌                                                            
منم میخوام بگیرم خسته شدم گرفته نمیشه 🤕💔

شیرش رو کم و کمتر کن. فاصله ساعات شیرخوردنش رو زیاد کن. میانوعده بهش بده

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

بله

من دخترم اول روزا گرفتم سه شب دادم تو خواب تا سینم خالی بشه دیگه شب هم نخاست و گریه نکرد 

چون تاشب خوراکی و غذامیدادم سیر میشددیگه نمیخاست 

دخترمن به شدت وابسته بود به سینم ولی راحت جداشد

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
شیرش رو کم و کمتر کن. فاصله ساعات شیرخوردنش رو زیاد کن. میانوعده بهش بده

هرکاری کردم گرفته نشد انقد گریع میکنه دلم میسوزه براش شیر میدم

تا چند شب بعداز شیر گرفتن طبیعیه که بچه بیدار شه گریه کنه؟

بچه من ۳ شب بخاطر سینه گرفتن گریه کرد شب چهار انگار ن انگار ک شیر میخورد. فقط وقتی گریه کرد بهش ابمیوه یا خوراکی دیگه بده ک قندش نیوفته. 

اره عزیزم طبیعیه ی تیکه پشم گوسفند بذار نوک سینت بگو مو اه اه بذار پشمه باشه ولی تو لیوان یا شیشه شی ...

دختر من یه هفته هست بهش شیر ندادم هنوز شبها بیدار میشه گریه می‌کنه طبیعیه واقعا !؟

واسه من آسونترین مرحله بچه داری بود عوضش بقیه مراحلش پدرم دراومد الخصوص جیشش🤧

من ۹ روزه تو اون مرحله هستم  الان جیشش رو میگه ولی پی پی رو میترسه میگه دارم ولی وقتش ک برسه هی خودش رو جمع میکنه و میگه نه