2777
2789
سلام گلم میشه اسم وادرس دکترتو بگی

دکتر میترا فروتن.  ایشون برای نازایی هستن ولی اگر تخصصشون نباشه حتما به یک پزشک خوب ارجاع میدن. انشاءالله که مشکلتون حل بشه. توی بیمارستان بهمن ویزیت میکنن و مطب خودشون سمت خیابان شمشیری هست. 

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر دو سرطان یا cancer هستند سرطان و تومور دو نوع خوش خیم و بدخیم داره حتی گاهی بینابین هست No ...

اهان سرکلاس استاد ما میگفت متاستاز نداره پس سرطان نیست خدا ادامشو بخیر کنه با این علمش

البته تو گوگل هم زده سرطان با تومور بدخیم مترادفه به هرحال تو پزشکی بهتر میدونی😂

درست میفرمایید🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️👩🏻‍🦯

والا متخصص هام به تومور خوش خیم نمیگن سرطانی 

کلا یا یه تومور خوش خیمه یا پیش سرطانی یا سلطانی که همون بدخیمه 

تومور خوش خیم رشد غیرطبیعی سلول هاست که متاستاز نداره و رشدش به کندی صورت میگیره و سرطانی به حساب نمیاد 

اگه شما رفرنسی دارید بگید مام مطالعه کنیم 🤷🏻‍♀️❤️

اره خودمم شک کردم اخه از دبیرستان اینو معلم زیست بهمون گفت تا اومدم دانشگاه هم باز استادم بهم گفت

دقیقا 

منم همینو هم شنیده بودم هم خونده بودم ولی  یه لحظه شک کردم 😂

بازم من نمیدونم شاید ایشون به علم پزشکی واقف ترن و بتونن دلایل محکمی ارائه بدن 😂

سلام عزیزم شما دکتری میشه بیشتر باهم صحبت کنیم 

سلام عزیزم نه من دکتر نیستم اما اگه سوالی دارید میتونید بپرسید تا جایی که اطلاعاتشو داشته باشم میتونم راهنماییتون کنم. 

ولی پزشک و پرستار و.... نیستم 

والا متخصص هام به تومور خوش خیم نمیگن سرطانی  کلا یا یه تومور خوش خیمه یا پیش سرطانی یا سلطانی ...

رفرنس من کتب رفرنس جهانی پزشکی هست

و بدون شک این حرف یک حرف عامیانه محسوب میشه نه حرف پزشک متخصص😉

هییییییییچ پزشکی این حرف رو نمیزنه، این توضیح توجیه وار صرفا برای راحت کردن خیال افرادی ساخته شده که از اسم بیماریشون احساس ترس و نگرانی زیادی دارن

وگرنه اصلا درست نیست🌱❤

اهان سرکلاس استاد ما میگفت متاستاز نداره پس سرطان نیست خدا ادامشو بخیر کنه با این علمش البته تو گوگ ...

متاستاز یعنی تهاجم و این ویژگی تومور بدخیم هست، اصلا ارتباطی با تعریف سرطان نداره

هر تومور بدخیمی هم الزاما متاستاز نداره، ولی اگر متاستاز وجود داشته باشه حتما اون تومور بدخیمه

توی کتاب پاتولوژی رابینز نگاه کنید یا از پزشک بپرسید، گوگل منبع مناسبی برای تعاریف پزشکی نیست❤🌱