الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بهتر از شوهرت خیلی هست، شک نکن اما همه برای آدم یار نمیشن
نسلی عاشقت شد که هرگز تو را ندید🖤لطفا اگر با نظرم مخالفی ریپ نزن.با احمق بحث نمیکنم اگر ریپ نزدم حتما حجم حماقتت خیلی بوده. متنفرم از خانمایی که میان تو تاپیک بقیه قربون صدقه شوهرشون میرن، مثلا طرف تاپیک زده شوهرم تو جمع ضایم کرد پست میزاره قربون شوهر خودم که تا حالا ضایم نکرده، تاپیک میزنن شوهرت بهم پول نمیده یکی میاد میگه قربون شوهر خودم که همه کارتاش دست خودمه😐😂بیزار از کلمه آقایی و اونایی که آقایی میگن. جهان سوم جایی است که خانماش اندازه النگوها تو دستشون دندون خراب تو دهنشون دارن
من تا الان سه چهار بار دیدمش عاشقش نیستم تو این چند جلسه میترسم فقط خیلیییی از جلوتر رفتن&nb ...
باید عاشقش باشی باید کنارش حس امنیت کنی باید کنارش حس آرامش بهت دست بده...منکه اولین بار باهمسرم صحبت کردم حس امنیت و آرامش بهم داد فهمیدم عاشقش میشم و درکنارش به ارامش میرسم
وقتی دلت با یه نفر باشه دیگه نمیترسی،مگه اینکه آدم هوس باز باشه...معیارات که مشخص باشه میتونی شبیه ترین آدم به اون رو انتخاب کنی،برای یکی از خواستگارام خیلی عجیب بود که از دفترم یه سری مطالب براش خوندم،توش چیزایی نوشته بودم که دوست داشتم رعایت کنه و یادم نره که بگم،اما همسرم که اومد خواستگاری با اینکه دفترم تو دستم بود اصلا بازش نکردم چون همه چیزایی که میخواستم جواب بده رو گفت.