2777
2789
عنوان

چجوری ازدواج کردید نترسیدید از اون بهتر بیاد بعدا؟

| مشاهده متن کامل بحث + 453 بازدید | 55 پست
خوشبخت باشید همیشه  چقدر قشنگه حستون بهم

فدای تو عزیزم از خدا میخوام عاشق کسی بشی که بهت آرامش و امنیت و کلی عشق بده ....عشق این رمانتیک بازی هایی که تو فیلما میبینی نیستا، عشق تلاشیه که واست میکنه ، عشق گذشت هایی هست که واست میکنه ، عشق توجه و ملاحظه هستش ، عشق درک شدن هستش ، عشق یعنی بخاطر آرامشت همیشه تو دعواها کوتاه بیاد اما بعدا بهت بگه، عشق یعنی تو دعواقهرنکنه بگه دلم برات سوخت نخواستم اذییتت کنم و..و.‌و😅ابراز عشق هیچوقت کلامی نیست بلکه در عمل اثبات میشع

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فدای تو عزیزم از خدا میخوام عاشق کسی بشی که بهت آرامش و امنیت و کلی عشق بده ....عشق این رمانتیک بازی ...

مرسی عزیزم 🥹🥹🥹

چه کنم چرخ فلک کرده مرا از تو جدا من چه جورابی بپوشم که دهد بوی تورا
چون ترس اومده سراغم اینو میگید ؟  نکیدونم شابد درسته ولی نمیدونم چی میتونه باشه چون همه چیز ن ...

اره 

رفت و امد رو بیشتر ادامه‌بدین . ببین به کدوم مسیر میره

بهش کشش پیدا می کنی . برای دیدنش خیلی ذوق و شوق داری . دوس داری برای همیشهه باهات باشه 

یا نه 

میفهمی که یه چیزی هست که اوکی نیست ولی خودتم نمیدونی 

و دوس نداری بشه 

چون ترس اومده سراغم اینو میگید ؟  نکیدونم شابد درسته ولی نمیدونم چی میتونه باشه چون همه چیز ن ...

من خودم یه خاستگار عالی داشتم همه چیی خودش و خانوادش عالی بود . ولی اعتماد به نفسش کم بود . اون وقتا نمیفهمیدم چرا مخالفم فقط فک می‌کردم یه جوریه . بعدها فهمیدم که من توی وجود اون مردانگی و حمایت رو نمی دیدم . خوب بودن کافی نیست .‌باید مردونگی و ابهت می‌داشت برام . برای همون به دلم نبود 

برای خاهرم موردی بود که تِم پسره فرق داشت . ینی انگار هم صحبت نبودن . 

خیلی ریز شو . و با خودت صادق باش 

من خودم یه خاستگار عالی داشتم همه چیی خودش و خانوادش عالی بود . ولی اعتماد به نفسش کم بود . اون وقتا ...

مرسی از توضیحاتتون راستش 

من ذوق دارم ک ببینمش بازم 

ولی بعضی وقتا یهو ترس میفته به دلم 

الان درحال حاضر مثلا فک میکنم به این که دوبازه ببینمش واقعا دلم میخواد 

اما یهو مثلا میگم نکنه رفتاراش بچگونه باشه

یا مثلا ظاهرش خنگ به نظر برسه (درحالی ک نخبه اس)

مرسی از توضیحاتتون راستش  من ذوق دارم ک ببینمش بازم  ولی بعضی وقتا یهو ترس میفته به دلم& ...

راجه به همین نگرانیهات به چالش بکشش . مثلا برین جایی و ببین خنگ و بچه گانه س . 

مهمونی، خرید کردن و ... 

البته خیلی هم سخت نگیر . هیچ ادمی حتی تو کامل نیستی که توقع کامل داری 😁😉

و درنهایت خوشبخت بشی . حواست باشه اوایل ازدواج خیلی پر چالشه صبور و فکر شده پیش برو تا بهترین ها پیش بیاد

راجه به همین نگرانیهات به چالش بکشش . مثلا برین جایی و ببین خنگ و بچه گانه س .  مهمونی، خرید ک ...

مرسی از توضیحاتتون 

قطعا همینطوره

اتفاقا از نظر شخصیتی به مظر خودم ازم سرتره

مگه زندگی ابزار و چیپس و پفکع که بهترش بعداً بیاد.وقتی با یکی ازدواج می‌کنی یعنی دوسش داری علاقه داری تعهد داری.هیچ وقت تا به این سطح از تفکرات نرسیدین ازدواج نکنید و با زندگی کسی بازی نکنین