2777
2789

سلام من خواننده خاموش بودم ثبت نام کردم درددل کنم. لطفا همه ی پیام هامو بخونید و نظر بدید

25سالمه کارمند هستم و ماهی 14 درامدمه ماشین دارم .تک فرزند هستم و وضع خانوادمم متوسط هست و بدک نیستن ادمای ساکت و اروم و بدون حاشیه .

یه ساله با اقایی به قصد ازدواج ارتباط عاشقانه و صمیمی دارم این اقا26سالشه نه خونه داره نه ماشین مهندس هست و در حال حاظر 25 درامدشه .و در اینده بیشتر هم میشه خیلی جای پیشرفت داره ظاهرشم خب پوستش سفیده و چشای رنگی قدش 182هست و خیلی خوشتیپ... باقیش تو پست بعد

به گفته ی خودش خیلی دوسم داره خواستگاری هم امده جدیدا ‌..الان من سه تا صندوق بزرگ پر از دسته گل های طبیعی خشک شده دارم سر هر قرار با دسته گل امده ‌.همیشه برام هدیه میخره اتاقم پر شده از هدایای ایشون بارها امتحانش کردم و ازش پول خواستم بااین که حقوق بگیر هستم خواستم بیینم خسیس که نیست مثلا ازش یک تومن خواستم برام سه تومن زده و این به دفعات تکرار شده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از اخلاقش بخوام بگم یه ساله صمیمی هستیم .خیلی مهربونه همیشه با محبت رفتار میکنه ‌. اصلا زود عصبی نمیشه موقع عصبانیت خودش رو مشغول تمیز کردن اطرافش میکنه . اصلا رفیق باز نیست از صب تا شب سرش تو کارشه و اهل بیرون رفتن زیاد با رفیقاش نیست. اهل دود نیست حتی منم نمیذاره قلیون بکشم...من با همکارهای اقا شوخی میکنم یا تو پیام صحبتی میکنم اصلا حساسیت نشون نمیده و متعصب نیست.اما مثلا مانتو جلو باز و اینا رو دوس نداره

برا من خیلی تعجب برانگیزه یه دختر  همسن خودم کارمند باشه ۱۴ میلیون هم درامد داشته باشه 😐

کدوم کارمندی انقدر درامدش خوبه والا بگه ماهم شانسمونو امتحان کنیم

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂

بنظر کیس خیلی خوبی میاد 

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   

دخترایکی لایکم کنه

آلفا هستم👊                                                                 وقتی بیست سالم بود دوست داشتم با یکی روجدول کنار خیابون راه برم                                                               اااااااااااماکسی نبود....الان سی سالمه دیگه دلم نمیخواد       هرچیزی به وقتش قشنگه