2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه بخوام خودم مسئول بشم ب نظرتون سخته مسئولیتش؟ تجربه ای دارید از قرعه کشی خونگی

ب معنااااااای واقعی دهن سرویسی.پیری زودتر.گرفتن انواع اقسام سردردهای مزمن من خودم ۷ساله مسعول قرعم دیگه امسال ب هیییییچ وجه قرعه نذاشتم الان دوتا پیش دوستام شرکت کردم ک یکیش ۲۰روز دیگه درمیاد یکیشم مردادماه

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
به نظر من که خیلی خوبه الان ما مسئول صندوق وام اولو خودش بر میداره بعد به نام هر کی در بیاد دویست از ...

اینو نشنیده بودم ک ۲۰۰ تومن بردارن از رو پول طرف قبول میکنن خوبه

من تازه امروز تصمیم گرفتم هر ماه یه سکه پارسیان بخرم بذارم کنار

من تاالان ۷تادارم ۳تا۵۰سوتی ۳تا۱۰۰سوتی ۱دونه ۷۰۰سوتی خیلی خیلی راه حل خوبی برا پس اندازه

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
اینو نشنیده بودم ک ۲۰۰ تومن بردارن از رو پول طرف قبول میکنن خوبه

اره منم نشنیدم من خودم ۷ساله مسعول قرعم کسی راضی نشد حتی ماهی ۱۰هزار پول شارژ بردارم

من تاالان ۷تادارم ۳تا۵۰سوتی ۳تا۱۰۰سوتی ۱دونه ۷۰۰سوتی خیلی خیلی راه حل خوبی برا پس اندازه

منم هرچی فکر کردم دیدم بهترین راه اینه که با هر مقدار پول میتونی سکه بخری و مهمتر اینکه ارزش پولت در گذر زمان کم نمیشه