2777
2789

ولادت امام رضاست ، ازتون خواهش میکنم برای عاقبت بخیری جوونا ؛ سلامتی و شفای مریضا ؛ حاجت دل گرفتارا دعا کنید 

من محتاج دعای تک تک تون هستم ...

الهی ک همه جوون ها عاقبت بخیر بشن 

الهی ک هیچ پدری شرمنده خانواده اش نشه 

الهی ک همه مستجرا صاحب خونه بشن 

کسایی ک مشکل باروری دارن زود دامن شون سبز بشع 

.... 

امیدوارم ب حق امام رضای مهربونم ؛ هر کس هر مشکلی داره حل بشع 🥲🥲🙏 و همه ب حاجت های قشنگ شون برسن 

هر چند ی سری از خواسته ها ب زبون آوردنی نیس ؛ تو دل بمونه بهتره🥺🖤  

امروز انقدر صداش زدم انقدر با دل شکسته صداش زدم برام دعا کنید خیلی محتاج دعای تک تک تونم بلکه دعای یکی گرف و امام رضا نگام کرد این بارداریو حفظ کرد ی بچه سالم تو بغلم گذاشت

یا امام رضا به جوادت قسم خیلی محتاج نگاهتم😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی امیییین 

التماس دعا 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔

موادغذایی بهم هدیه بدن😔

خــــدایـــا ایــنـ هــمــہ اسـتـخــوانـ داشــتـمـ 😞چـــرا دلــمـ را شــکـسـتیـــــے؟؟خسته ام از اینکه هر روز جلوی آینه اتاقم نقش قوی ترین مادر دنیا را بازی میکنم ولی شب ها همه قوی بودنم را کنار بگذارم و یکباره همه قوی بودنم از چشم هایم بیرون بریزد و تا صبح ضعیف ترین آدم جهان باشم ...😓🖤ان شاء الله هیچ مادری شرمنده فرزندش نباشه😔
امروز انقدر صداش زدم انقدر با دل شکسته صداش زدم برام دعا کنید خیلی محتاج دعای تک تک تونم بلکه دعای ی ...

بمیرم من برای دلت🥺😭 الهی ک ب حق این شب عزیز دامنت سبز بشع عزیزم ♥️