2777
2789
عنوان

پیاده‌روی صبحگاهی+ شوهرم نمیزارع

198 بازدید | 22 پست

من دوست دارم صبحا ساعت های ۶ و ۳۰ یا ۷ برم یک ساعتی راه برم و بیام ی بوستان همین دو تا کوچه بالاتر هست از قضا کنار ایستگاه اتوبوس هس بعد من ندیدم کسی اینجا صبحا ورزش کنه چون اوصولا این محل اهل ورزش نیستن حالا شوهرم میگه نمی‌خواد و فلان یا میگه منم با بچه میایم من گفتم نه نمیخوام می‌خوام تنها باشم حالا حرفش مهم نیس من برای خلوت بودن میپرسم ب نظرتون برم یا نه ی وقتی خطرناک نباشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب بزار چند روز اول شوهرت بیاد بعد دیدی امن بگو نیا 

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........

ببین من نمیدونم محل شما چجوریه که بگم برو یا نه

ولی من خودم در کل کاری یا جایی رو شوهرم بگه نرو یا نکن اگه بکنم حتما یه مشکلی پیش میاد که قشنگ سرکوفت بشنوم 

از شانس خوبمه که خدا برام قرار داده

خب مشکلش چیه؟؟

نمیشه وقتی سر کار رفت تو بری؟؟

اصلا چند بار بذار بیاد

بهش بگو هدفم ورزشه میخوام وزنم ایده ال بشه 

اگر تو هم بیای کی از بچه مراقبت کنه

اگر گفت میام بچه رو هم میارم مخالفت نکن بذار

اتفااااااااقا حمایت هم بکن

بگو چههههه عالی تو هم بیا ورزش برا سلامتیت خوبه عزیزم خوشحال میشم تو هم بیای

قشنگگ همینو بهش بگو

چن بار هر روز بیاد

شروع کن به دوییدن و راه رفتن

چند وقت بیاد خسته میشه بچه غر میزنه دیگ نمیادش😂😂😂

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

من همیشه دیرتر میرفتم امروز شش و نیم رفتم یه سگ تا خود پارک همراهیم کرد کوچه ها هم خلوت 

البته من عاشق سگ ها هستم رابطه خوبی باهاشون دارم اما این چیزا هم وقتی خلوت باشه هست