2777
2789
عنوان

برای از بین بردن چاقی شکم چ راهی وجود داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6040 بازدید | 52 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم مشاور طب سنتیم و یه سری داروی دستساز میخورم گیاهی درکنارش پیاده روی و غذاهای مناسب ..تو یکماه حدود ۸ کیلو کم کردم

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉

رژیم آش آبغوره بزن گوگل خیلی ها جواب گرفتن یه رژیم طب سنتی هست منم میخام شروع کنم با این رژیم سال ۹۲یه خانومی هم همینجا تاپیک زدن که خودش شوهرش نتیجه دیده بود بیشتر از ۱۰۰خانوم هم نتیجه دیده بودن تاپیکش ۱۰۰صفحه بیشتر بود من خوندم خیلی ها گفتن جواب گرفتن

من خودم مشاور طب سنتیم و یه سری داروی دستساز میخورم گیاهی درکنارش پیاده روی و غذاهای مناسب ..تو یکما ...

سلام عزیزم خوب هستین 

میگم شما مشاور هستین یه راهنماییم میکنین 

میگم برای پولیپ کیسه صفرا شما چی پیشنهاد میدین که برطرف بشه؟ مثلا داروی گیاهی یا عرق خاصی منظورمه

خوشحال میشم از پیج کیک و شیرینی های خونگیم 

مثل چایی دم میشه 

اره یک قاشق بریز تو ابجوش، حالا یا قوری یا لیوان( اگه لیوانه سرش یه نعلبکی بذار) ده دقیقه دم بکشه ، شبیه تخم شربتی میشه باد میکنه لعاب میندازه. قبل از صبحانه بخور ، یه لیوانم قبل از شام. اشتهاتو کور میکنه

سلام عزیزم خوب هستین  میگم شما مشاور هستین یه راهنماییم میکنین  میگم برای پولیپ کیسه صفر ...

عزیزم دارو ک هست منتها یه مدت شما خودت باید رعایت کنی چربی های حیوانی و همرو حذف کنی بجاش گیاهی استفاده کنی ..وعده های غذایی و زیاد کنی ولی هر دفعه کم بخوری...میوه ها و سبزیجاتی مثل سیب .زرد الو..کرفس و خیار و این چیزا بخوری بعد ی مشاوره کلی بشی و دارو دستساز تهیه کنی

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉
من خودم مشاور طب سنتیم و یه سری داروی دستساز میخورم گیاهی درکنارش پیاده روی و غذاهای مناسب ..تو یکما ...

سلام عزیزم، من همه جای بدنم لاغره دوست دارم تو پر بشه چیکار کنم؟ بعد شکم و پهلو دارم مخصوصا زیر شکم راهی هست شکم پهلو کوچیک بشه بقیه جای بدن پرربشه؟ ممنون عزیزم