2777
2789
عنوان

عکس بهش دادم

141 بازدید | 7 پست

من ۳ سال پیش با ی اقایی مجازی دوست بودم اون فرد آدمی نبود که تهدید کنه و اینا اصلا همچین آدمی نبود حتی وقتی جدا شدم با اینکه شماره نامزدم رو داشت هیچ حرفی بهش نزد که من با رفت فلان کردم و اینا هیچ اما چون باهاش تصویری ببخشید بالاتنه  و لخت نشونش میدادم و اینا چندتا عکس فرستادم حالا بعد سه سال خیلی بد به دلم افتاده که نکنه عکس آزمایش کنه چون تا همین پریال سال بهم پیام داد با اینکه میدونست نامزدم بعدش دیگه نه زنگ زد نه پیام هیچی بعد اون پیامش همش حس میکنم که عکسامو پخش کرده نه تهدید کرده نه پیام آخرش حرفی زد هیچی حال دلم خوب نمیشه توبه کردم سرکتاب باز کردم هیچی نیست منم میدونم هیچی نیست اما خیلی ذهنم آزارم میده آب و خوراک رو گرفته ازم چکار کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم مگه مغز خر خورده باشه بخاد پخش کنه حکمش سنگینه تهدیدش کن

۳ سال پیش می‌فرستادم براش من نامزد کردم اصلا ارتباطی ندارم باهاش نه شمارشو دارم هیچی خودش هم تماسی نگرفته من نگرانم که شاید عکسامو پخش کنه میگم بابا هیچی نیست اصلا همچین آدمی نبود حتی سر انتقام اما ذهنم ی بهونه میاره 

۳ سال پیش می‌فرستادم براش من نامزد کردم اصلا ارتباطی ندارم باهاش نه شمارشو دارم هیچی خودش هم تماسی ن ...

ن عزیزم هیچ اتفاقی نمیوفته درکت میکنم میترسی نامزدت بفهمه.مطمعن باش اینکارو نمیکنه هیچوقت چون نمیتونه اینکارو بکنه اول اینکه دردسر داره براش دوم اینکه ته دلش ازخدا میترسه

۳ سال پیش می‌فرستادم براش من نامزد کردم اصلا ارتباطی ندارم باهاش نه شمارشو دارم هیچی خودش هم تماسی ن ...

عزیز ببخشید میپرسم ولی بالاتنه که تصویری نشون میدادی لباس زیر حداقل تنت بود یا اونم نه منظورم کاملا بالا تنت ل*خت بود ؟ و اینکه تو تصاویری که فرستادی مگه صورتت معلوم بود؟ اگه صورتت معلوم نبود و تماس تصویری ضبط نکرده نگران نباش(: