2777
2789
عنوان

میشه راهنمایی کنید😔

49 بازدید | 10 پست

دوستان یه راهنمایی ازتون میخواستم بدونم چند وقت زیر دلم حالتتکان خوردن داره کسی میدونم این چه علتی داره

عضو گروه ابی💙(بامداد خمار).                                               وزن اولیه:۷۳.۸۰۰🫣وزن این هفته:۷۱.۹۰۰🤩هدف اول:۶۵😄 هدف دوم :۶۰😃 هدف اخر:۵۸😆  

نی نی توش نیست؟

من میگم حالم خوبه تو باور نکن                                             اول بترس از خدا بعدش بترس از کسی که نمی ترسه از خدا                                                                                             لینک حذف تاپیک                    
نی نی توش نیست؟

نه میدونم که این نیست

عضو گروه ابی💙(بامداد خمار).                                               وزن اولیه:۷۳.۸۰۰🫣وزن این هفته:۷۱.۹۰۰🤩هدف اول:۶۵😄 هدف دوم :۶۰😃 هدف اخر:۵۸😆  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه میدونم که این نیست

نفخ نداری؟

من میگم حالم خوبه تو باور نکن                                             اول بترس از خدا بعدش بترس از کسی که نمی ترسه از خدا                                                                                             لینک حذف تاپیک                    
نفخ نداری؟

نه اونم ندارم🥴

نه اونم ندارم🥴

خب دیگه بلد نیستم ، برو دکتر😂

اسی چاقی یالاغر

متوسط 

هفته پیش پریودم تموم شد

و قبل پریودم همین حس رو داشتم🫨