2777
2789
عنوان

بچه ها طبعیه؟ یا توهم زدم

182 بازدید | 19 پست

رفتم حرم حضرت معصومه کلی دلم شکسته بود ته دنیا بود برام رفتم زیارت خوندم گله کردم کمک خواستم اومدم بیرون یه خانم به من لبخند زد پلک زد از این پلکا مه معنی باشه و درست میشه میده یک ثانبه بعد ندیدمش  مامانمم گفت کی اصلا کسی نبوده 

این کاربری دست سه نفره عزیزان سو تفاهم نشه 🫂حوصله بحث ندارم ولی بری رو مخم جوابتو میگیری من مجبور به مدارا با روانیا نیستم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب رفته  مامانتم شاید ندیدتش

نه نرفت خلوت بود میرفت معلوم بود 

این کاربری دست سه نفره عزیزان سو تفاهم نشه 🫂حوصله بحث ندارم ولی بری رو مخم جوابتو میگیری من مجبور به مدارا با روانیا نیستم 
توهم نزدی یه بنده خدایی اومده دلخوشی بهت بده لابد 

یهو انگار غیب شد انقدم شلوغ نلود مامانمم حواسش بود خالمم بود چقدرم نگاه کردم نبود 

بگیر ب ف... ال نیک ـمن کم ندیدم از این معجزه ها ـ

خیر باشه ان شاءالله 

ولی تو ک میدونی چقد دل شکسته بده 

امضاتو عوض کن😍🫶🏻

برسرم منت نهادی عاشقت باشم آقا                                این چنین تقدیر کردی عمر شیرین مرا♡یاامام رضا عاشقتم☆