_telma مدیر استارتر عضویت: 1401/05/09 تعداد پست: 5437 عنوان 😈❌صرفا جهت خنده❌😈 1317 بازدید | 148 پست سلام سلام شبتون بخیر😍💜یه چند دقیقه از غم و غصه و همه اینا فاصله بگیر و بیا اینجا بخند هر چی جک بی مزه و بامزه و سوتی و....خنده دار دارین بریزین تو تاپیک میخوام بترکونیم😁❌ تگ کنید دوستاتونو❌ 1402/03/09 | 22:56 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شرک_دلتنگ عضویت: 1402/02/02 تعداد پست: 16035 مورد داشتیم دختره رفته تو گوگل سرچ کرده :اسم اون پسری که نزدیک مدرسه مون مغازه داره چیه؟!!گوگل جواب داده برو درستو بخوندو شنبه امتحان فارسی داری! آریایی🦁 https://abzarek.ir/service-p/msg/2196109 ناشناسم ✨️ من شک دارم به شادیای شما 🗣
_telma مدیر استارتر عضویت: 1401/05/09 تعداد پست: 5437 قرار بود واسه دختر خاله م خواستگار بیادمامانش قبلش بهش گفته بود اگه اومدن جوری رفتار کن که نگن تنبلی،تا اومدن نشستن از اتاق اومد بهشون گفت بلند شید میخوام جارو بکشم.😂
شرک_دلتنگ عضویت: 1402/02/02 تعداد پست: 16035 یکی از نفرت انگیزترین کارهایی که آدم مجبور به انجام دادنش میشهکارت به کارت کردن پولهوقتی کارت به کارت میکنی بخشی از وجودت میمیره آریایی🦁 https://abzarek.ir/service-p/msg/2196109 ناشناسم ✨️ من شک دارم به شادیای شما 🗣
laboriosi عضویت: 1400/12/21 تعداد پست: 2535 ب معتاده میگن تو بیژنی؟میگه نه من ژن دارم . ( صرفا جهت شوخی . همه ما به یه چیزی معتاد هستیم 💔❤️)
شرک_دلتنگ عضویت: 1402/02/02 تعداد پست: 16035 شعر اتل متل توتوله به دلایل زیر ممنوع شد:۱.استفاده از کلمات زشت۲.صادر کردن شیر به هند۳.ترویج بد حجابیشعر اصلاح شده:اتل متل صلوات…گاو حسن زده قاط…هم دست داره هم آستین…شیرشو بردن فلسطین…بگیر زن مسلمان…از حزبالله لبنان…اسمشو بزار حلیمه چون چادرش ضخیمهاجماعن صلوات😂😂😂😂 آریایی🦁 https://abzarek.ir/service-p/msg/2196109 ناشناسم ✨️ من شک دارم به شادیای شما 🗣
_telma مدیر استارتر عضویت: 1401/05/09 تعداد پست: 5437 مورد داشتیم دختره رفته تو گوگل سرچ کرده : اسم اون پسری که نزدیک مدرسه مون مغازه داره چیه؟!! ... 😂😂😂
_telma مدیر استارتر عضویت: 1401/05/09 تعداد پست: 5437 مکالمه منو بابام همیشه ۴۵ دقیقه طول میکشه ۴۴ دقیقه ش فکر میکنه تماس برقرار نشده و همچنان داره با اطرافیانش حرف میزنه 😂😐
_telma مدیر استارتر عضویت: 1401/05/09 تعداد پست: 5437 من ذوق هنریم اون زمانی نابود شد ک با آبرنگ چهره ی خودمو کشیدم و وقتی به بابام نشون دادم گفت آفرین چه میمون قشنگی کشیدی😢☹️🤣😂
_telma مدیر استارتر عضویت: 1401/05/09 تعداد پست: 5437 شعر اتل متل توتوله به دلایل زیر ممنوع شد: ۱.استفاده از کلمات زشت ۲.صادر کردن شیر به هند ... 😂😂😂😂
_telma مدیر استارتر عضویت: 1401/05/09 تعداد پست: 5437 دانشمندان ثابت کردن.🤓 پوست کیک یزدی☺️ از خودش خوشمزه تره!😂
فرشته_مرگ_هستم عضویت: 1401/06/21 تعداد پست: 2756 تنها چیزی که هیچوقت منو وسط ناملایمات زندگی تنها نذاشته امتحانه؛ یعنی هر بدبختیای که داشته باشم اون وسط ۲ تا امتحان هم دارم.
_telma مدیر استارتر عضویت: 1401/05/09 تعداد پست: 5437 معلم تاریخ : حکومت مغول ها از کجا تا کجا بود ؟ حیف نون : آقا مطمئن نیستم ولی فکر کنم از صفحه ۱۵ تا ۲۶ 😂😂😂😂
_telma مدیر استارتر عضویت: 1401/05/09 تعداد پست: 5437 یادش بخیر بچه بودیم داداش بزرگم ما رو برده بود استخر بهمون شنا یاد بده خودش غرق شده بود ما نجاتش دادیم 🙂😂
ترگلشونم عضویت: 1400/10/03 تعداد پست: 1015 طرف به خیاط ﺳﻔﺎﺭﺵ ﻟﺒﺎﺱ ﻣﯿﺪﻩ ﻣﯿﮕﻪ: ﺟﻠﻮﺑﺎﺯ ، سینه ﻫﺎﻡ ﻣﻌﻠﻮﻡ ﺑﺎﺷﻪ ، ﺍﺯﻋﻘﺐ ﻫﻢ ﭼﺎک ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻪ ﺑﺎﺳﻨﻢ ﻣﻌﻠﻮﻡ ﺑﺎﺷﻪ یارو ﻣﯿﮕﻪ: ﻣﻦ ﺳﺎﺩﻩ ﻣﯿﺪﻭﺯﻡ ﺧﻮﺩﺕ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺭفتی بگو من میدم خدایا شکرت 😘 بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ