2777
2789

من چهار تا دندون عقل نهفته دارم و دکتر که عکسمو دید گفتش که دندونات روی عصب و امکان داره زبونت یا لبت بی حس بمونه تا آخر عمر از طرفی اوضاع دندونام خرابه و حتما باید ارتو کنم و دکتر ارتو گفته بکشم چون دهنم دیگه جا نداره چیکارکنم؟

کسی بوده با دندون عقل نهفته ارتو کنه؟

من عقلامو همشو کشیدم واسه ارتو

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

من یه نهفته داشتم کشیدم ارتودنسی کردم بعد که عقلام هنوز درنیمده بودن ولی بعدش دکتر گفت ممکنه در بیان کج بشه جراحی کردم اونا رو هم

چیزیم نشد یا اینکه یه دکتر عمومی همینو بهم گفت

ولی متخصص عقلامو جراحی کرد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دندانپزشک نیستم ولی تجربه دارم، اول ارتودنسی کردم ولی بعد از اینکه باز کردم مجبور شدم دندون عقلامو که نهفته بودن رو جراحی کنم و دربیارم به تجویز اردتودنتیست ، چون اگر از فک خارج نشن، به بقیه ی دندون ها فشار میارن و نظم دندون های دیگه رو بهم میریزن(همه ی هزینه و وقتی که برای ارتودنسی گذاشتین به فنا میره) 

جراحی براتون راحت بود؟برای من گفتن رو عصب خیلی میترسم

درآوردن دندون (اگر نهفته است) برای جراح کاری نداره و براتون در نهایت خارجش میکنه. 

من دندون هام خیلی بد قلقن و حتی به فکم چسبیده بودن، پس به این سختی احتمالا نمیشه براتون. 

من شب اول خونریزی داشتم، ولی آروم آروم خون لخته میشه و خودش بند اومد. 

تا یه هفته ورم کرد صورتم و بیشتر شد ورمش و از هفته ی دوم کمتر شد ورم. 

حتما به جراح بگید براتون مسکن تجویز کنه که تا سه چهار روز اول اگر درد داشتید، مصرف کنید و بتونید به زندگی تون برسید

فرد به فرد خیلی فرق داره، دخترخاله ی خودم دردی نداشت و حتی میگفت سردردام کمتر شدن و حس میکنم فکم سبک شد

حتی دندون به دندون هم فرق داره، من یکی از دندونام بدقلق بود و یکیش خیلی راحت. 

امیدوارم شما راحت این تجربه رو پشت سر بگذارید.