2777
2789
عنوان

بازم سکه برای مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 40 پست
مگه باباش میخواد با پسره زندگی کنه

نه قشنگم تو این مسائل بهتره بزرگترا خودشون صلاح برن اون اقا میتونست با پدرشون صحبت کنه نه اینکه ایشون رو واسطه کنه واسه تحت تاثیر قرار دادن پدرشون

البته این نظر شخی منه و عقاید متفاوته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تمام حقوقم رو دارم . بدون مهریه 

نمیگم مهریه نداشته باش . اما حقوقت رو بگیری با 200 تا بهتره

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

نه قشنگم تو این مسائل بهتره بزرگترا خودشون صلاح برن اون اقا میتونست با پدرشون صحبت کنه نه اینکه ایشو ...

بخدا گاهی پدرمادرا با دخالتاشون زندگی دو تا جوون رو ب لجن میکشن خودشون باید واسه زندگیشون تصمیم بگیرن اما بزرگترام کمکشون کنن 

یکیم نمیتونه بده

خب عزیزم بیکاری نشستی بحث میکنید باهاش حتی اگ۵۰۰تا مهرت کنه دادگاه فقط۱۱۰تا میده بهت چون نداره بده،نمیدونم پدرت چرا الکی بی ارزشت میکنه و چونه میزنه

وااا مگه معامله است البته ۱۱۴ تا الان تو این گرونی اکیه، اما بازم هر چی عرف تو خانواده تو دو طرف به ...

بابای پسره انگار اومده بودن پفک بخرن من بخاطر اینکه دوسش دارم والا با همچین بابایی قبولش نمیکردم

بخدا گاهی پدرمادرا با دخالتاشون زندگی دو تا جوون رو ب لجن میکشن خودشون باید واسه زندگیشون تصمیم بگیر ...

موافقم ولی مشکل اینجاست که یه وقتایی علاقه باعث میشه دو طرف کورکورانه زیر بار همه چی برن و نتونن عاقلانه تصمیم بگیرین برای این مواقع پدر و مادر ها بهتر میتونن تصمیم بگیرین 

خب عزیزم بیکاری نشستی بحث میکنید باهاش حتی اگ۵۰۰تا مهرت کنه دادگاه فقط۱۱۰تا میده بهت چون نداره بده،ن ...

بابام بی ارزشم نمیکنه رسم خانوادگیمونه واسه دوتا خواهرامم ۵۰۰تا بوده باز بااینا راه اومد چون پسره نداره ولی اینا یدونم راه نمیان پدر اون بنظرم داره سنگ میندازه چرا اینوری نگیم یدونه نداره پونصدتا یا صدتام باشه نداره دسگه چرا دوتا پدر گیرشون مهریس

حالت از بابای خودت بهم بخوره

دهنتو ببند به توربطی نداره بی فرهنگ بابای من منو دوست داره منم عاشقشم اعصابم به حد کافی خورد هس تو بی فرهنگم بلد نیسی اروم کنی دکمتو از تاپیک من بزن