2777
2789
عنوان

بازم سکه برای مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 40 پست
بابام بی ارزشم نمیکنه رسم خانوادگیمونه واسه دوتا خواهرامم ۵۰۰تا بوده باز بااینا راه اومد چون پسره ند ...

اره عزیزم فک کنم راضی نیستن خونوادش،وگرن هرکی بود قبول میکرد چون میدونست نداشته باشه بده مشکلی نداره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما انگار دکون وا کردی فک کن اگه داداش خودت باشه همچین مهریه سنگینی بخواد قبول میکنید؟؟؟ب ولله نمیکن ...

داداشم زنش ۱۳۶۱مهرشه میگم کلا فامیلمون مهریه بالا میگن فقط پدر من نیس 

داداشم زنش ۱۳۶۱مهرشه میگم کلا فامیلمون مهریه بالا میگن فقط پدر من نیس 

خب ببین خدایی نکرده زنداداشت مهرشو بخواد داداشت میتونه1361سکه بده؟؟؟اصلا قانون۱۱۰تا بیشتر نمیده بهش پس همون۱۱۴تا قبول کنید چون پسرا هم گناه دارن شرایط سخته بهم رحم کنید

یکم پول نوشتن ک اونم همونجا بهم دادن.خودم از مهریه خوشم نمیاد.نمیدونم چرا ولی حس بدی بهم دست میده.

خوشبخت بشید 

حقوقی ام در مورد مسائل حقوقی که اطلاعات نداری با من بحث نکن 😉

واقعا بی‌معنی‌ترین حرفی که شنیدم همین‌موارده (ارزش دختر من اینقدره؟ یعنی دختر من اینقدر می‌ارزه؟ و ....) از نظر من انسان قیمت نداره که بخوای براش قیمت تعیین کنی. انسان بها داره. 

اگه بحث این موارد باشه که «دختر من اینقدر می‌ارزه؟» و بخوان ارزش دختر رو با سکه مشخص کنن ، اون‌موقع هر خانواده‌ای که ارزش دخترشو کمتر از بی‌نهایت سکه بدونه ، در واقع به دختر خودشون توهین کردن! (نمی‌دونم تونستم منظورمو انتقال بدم یا نه!) . مهریه یه هدیه‌س از طرف مرد به خانوم. این هدیه باید در اون حدی باشه که مهر خانوم را تو قلب داماد بیشتر کنه ، نه اینکه یه وزنه باشه آویزون به پای جفتشون. از این موضوع که بگذریم. به نظرم مهمتر از مهریه و جهیزیه ، لزوم توجه به آموزش دختر و پسر‌هاست که با کوچکترین موردی کارشون به دادگاه و طلاق کشیده نشه. تاپیک منو مطالعه کنید لطفاً 🙏.

هرکی به ما می‌رسه دکترای "حق با اونه" داره!