2777
2789

خلاصه اش اینکه دیشب بحث کردیم سر اینکه بدون هماهنگی به جاریم گفتم نیم ساعت زودتر اماده شو تا بریم نوبت دکتر دارم..شوهرم گفت چرا بدون هماهنگی من گفتم تو منو ادم حساب نمیکنی ازش عذر خواهی کردم یکی محکم زد تو سرم..بهم گفت برو خونه بابات و دیگه هیچوقت برنگرد... صبی خیلی ناراحت بودم کتک کاری کردم زد...زدم... حالم بده

خیلی دعوامون شد... صبحم مسرانه منو برد تحویل بابام داد که منو ببره دکتر 

عکس رنگی داشتم از صبی تاحالا نه زنگ زده حالم بپرسه نه زنگ زده که نتیجه رو بدونه...بهش ژنگ زدم برای بیمه ماشینمون خیلی سرد جوابمو داد...

ی چیزی مثل خره افتادع تو جونم که بهش ژنگ بزنم دلم براش تنگ شده.‌‌...

شروع اقدام به بارداری: ابان ۱۴۰۰... وقتی نی نی دار شدم امضام رو عوض میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر خودتم خوب کتکش زدی اره بزن 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .

من جای تو باشم زنگ نمیزنم اونم زنگید عمرا جوابش رو نمیدم 

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

😑😑😑اگر میدونید  دل تنگش میشید و غرور ندارید موقع  دعوا  لطفا  ساکت  باشید حداقل  خانوادتون  ناراحت  نشن

دلانای مامان و بابا  عاشقتیم دختر قشنگم  انتظار دیدنت  قشنگ ترین  و سخت  ترین  انتظار دنیاست😘😘😘قراره تو  ی پرنسس بشی قول میدم

یعنی چی 

دعواتون شده 

زدتت 

بعد گذاشته خونه بابات 

بعد شما رفتی عکس رنگی انداختی جهت بچه دار شدن ؟! یا برای چیز دیگه ؟!!!

بعدم چه ربطی داره یعنی از خودت اختیار نداری با جاریت یکاری رو هماهنگ کنی

چقد سست و ضعیفی برا کسی ک ادم حسابت نکرده میخوای زنگ بزنی؟؟؟

دختر قشنگم ، عزیز مامان من با تو خوشبخت ترینم😍🧿🧚‍♀️.      فکر نکن چون جوابتو نمیدم کسی هستی... اتفاقا چون هیچی نیستی جوابتو نمیدم و حوصله کَل کَل با تو رو ندارم و مهمتر اینکه کاربریمو دوست دارم نمیخوام به خاطر یک عدد هیچ از دست بدم🤗
😑😑😑اگر میدونید  دل تنگش میشید و غرور ندارید موقع  دعوا  لطفا  ساکت  باشی ...

من چه ساکت باشم چه نباشم فرقی نمیکنه چون دیشب کلا ساکت بودم و عذرخواهی کردم ..گفت برو خونه بابات...نیا هیچوقت

شروع اقدام به بارداری: ابان ۱۴۰۰... وقتی نی نی دار شدم امضام رو عوض میکنم