2777
2789
عنوان

دلم از امام رضا گرفته

428 بازدید | 40 پست

یه بار رفتم پابوسش به امام جواد قسمش دادم بچه دار بشم بعدش اومدم اقدام کردم باردار شدم ولی پوچ بود

باز رفتم ازش بچه خواستم با اینکه اصلا مشکلی نداشتم تو همون مسافرت پریودیم به هم ریخت و دچار تنبلی تخمدان شدم چند ماه درگیر بودم تا اوضاعم روبه راه شد باز اقدام کردم باردار شدم ولی متاسفانه سقط شد

خیلی دلم ازش گرفته امشب میلادشه همه میگن میلاد امام رئوف ولی در حق من مهربونی نکرد

خدایا دلمو آروم کن...

ناراحت نباش عزیزم به حق ضامن آهو همه حاجت روا بشیم 😍🥺🥺

این تاپیک دوست عزیز، این تاپیک کتابی رو گذاشته که هیچ کتابی مثلش تا به حال نخوندم، با خوندنش فهمیدم که ما چه قدر از امام زمانمون غافل بودیم. در حالی که آقا جان هر ثانیه به یاد ما بودند. خوشحال میشم شما هم این کتاب رو بخونین. اللهم عجل لولیک الفرج🌱دوست عزيزی که امضامو میخونی لطف کن برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرست و اگر دوست داشتی بگو منم برای عاقبت بخیری و حاجت رواییتون بفرستم 🌿✨آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشد هیزم است  .                                                                       من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی عکسی ولی با ذلت و خواری پی کو کو نمیگردم ... اگر کامنتی گذاشتم ناراحت شدی بهم بگو من قصدم ناراحتی هیچکدومتون نیست🌿 تو تاپیک های بازی و سرگرمی و مذهبی اگر تونستین تگم کنین 🌱 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای من انقدررر دلم گرفته اصلا اشک چشمام بند نمیاد 😭💔

دعام کنید ❤️ یا امام رضا جانم ، به حق « یا جوادالائمه » برسون همه رو به حاجتشون منه حقیر هم بین اونا انشالله 💚☘️ خدارو قسم میدم به آبروی پاک خانم فاطمه الزهرا هرکس برای حاجتم دعا کرد خداوند اول خودشو حاجت روا کنه انشالله ❤️ ‌‌.           ‌‌                                                                                       « السلام علیک یا ضامن آهو السلام علیک یا غریبا الغربا السلام علیک یا معین الضعفاء و الفقراالسلام علیک السلطان اباالحسن علی بن موسی الرضا »                                                                                                                           « اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن وَ عَلی عَلَیِ بْن الْحُسَین وَ عَلی اَوْلادِ الْحْسَیْن وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَین »   

تو رو امام جوادش اینجور نگو من ازش حاجت گرفتم برو یه بار دیگه قسمش بده به یاس وناامیدی عباس حاجتت رومیده من این روزها میرم پابوسش حتما پیغامتامیرسونم میگم ازش ناامید نشدی ومنتظرشی حامله شدی تایپک بزن

میشه برا تنها برادر ازدست رفتم صلوات بفرستید.ممنون.
تو رو امام جوادش اینجور نگو من ازش حاجت گرفتم برو یه بار دیگه قسمش بده به یاس وناامیدی عباس حاجتت رو ...

التماس دعا خواهری 🥺🥺

این تاپیک دوست عزیز، این تاپیک کتابی رو گذاشته که هیچ کتابی مثلش تا به حال نخوندم، با خوندنش فهمیدم که ما چه قدر از امام زمانمون غافل بودیم. در حالی که آقا جان هر ثانیه به یاد ما بودند. خوشحال میشم شما هم این کتاب رو بخونین. اللهم عجل لولیک الفرج🌱دوست عزيزی که امضامو میخونی لطف کن برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرست و اگر دوست داشتی بگو منم برای عاقبت بخیری و حاجت رواییتون بفرستم 🌿✨آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشد هیزم است  .                                                                       من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی عکسی ولی با ذلت و خواری پی کو کو نمیگردم ... اگر کامنتی گذاشتم ناراحت شدی بهم بگو من قصدم ناراحتی هیچکدومتون نیست🌿 تو تاپیک های بازی و سرگرمی و مذهبی اگر تونستین تگم کنین 🌱