2777
2789
عنوان

شوهر ندیده😐💔

346 بازدید | 24 پست

من کلا مدلم اینه باهمه خوبم ولی دوستای زیادی ندارم با کسی صمیمی نمیشم درحد ی اشنا میمونن

جزدونفر یکیشون از ۹ سالگیم هست ک زمین تا اسمون باهم فرق داریم ولی خیلی ماهه کلادختر خوبیه

یکیشونم از کلاس ۱٠ رفیقیم ینی س چهارساله ک این رفیق صمیمیمه

و این دوسال پیش ازدواج کرد ی مشکلی داره ک بخاطرش چندتا خاستگاراش نخواستن یا میترسید ازاین ک نتونه ازدواج کنه هروقتم حرفشو پیش میکشید تمام سعیمو میکردم ک بهش بفهمونم واقعا مشکل عجیبی نیست ک بخواد ب قول خودش بترشه همیشه سعی کردم حالشو خوب کنم تو هر شرایطی ن این باهمه همینجوریم خیلی مراقب حرفامم کسی ناراحت نشع 

الان مشکل این ایشون از وفتی ازدواج کرده گیرداده ک ت چرا ازدواج نمیکنی چرا خاستگار نداری چون مث خودش یا خیلیا یک ریز درگیر اینچیزا نیستمو هی تا یکی پا پیش میزاره جار نمیزنم این فک میکنه کلا خاستگار ندارم خب ما کلا تا ی سنی خاستگار راه نمیدیم خانوادمون این جوریه اون چندنفریم ک بودن یا رلام بودن یا پسرای رفیقای مادرم ک اصن ب بابام اینا خبرم ندادیم فقط منو مادرم درجریانیم 

این ب قول خودش از ۹ سالگی دیگ خاستگار راه دادن حالا فک میکنه چخبره 

اون دفعه برگشته میگه سبزه ها سخت خاستگاردارن🤣🤣 واقعا نمیدونم چیبگم بهش 

هیچ وقت نخواستم خودمو باهاش مقایسه کنم نمیگم قیافه فوق محشری دارم ولی صددرصد ازاون بهترم از هرنظر حالا نمیدونم چیبگم بهش واقعا ک ناراخت نشه ولی خودشو جمع کنه دیگ داره ازش بدم میاد

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست  کاربری دست دونفر بود💥

خودش زود ازدواج کرده همه رو مثل خودش میبینه 

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همینایی رو که گفتی رو بگو بهش که ما اهل جار زدن نبودیم از همون موقع که خواستگار داشتی و ترس از ازدواج نکردن بگو منم از همون موقع خواستگار داشتم فقط مثل شما جار نمیزنیم و با یک لبخند سکوت کن و تو چشماش نگاه کن 

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن   

از این دخترا تو فامیل ما زیادن تا شوهر میکنن انگار آسمون باز شده شوهر اینا افتاده زمین 

ولی حتما یک برخورد جدی بکن تا دوباره نره رو اعصابت ینی چی حالا یه شوهر کردی دیگه کوه که نکندی😐

خودش زود ازدواج کرده همه رو مثل خودش میبینه 

اره دقیقا ۱۸ سالگی عقدکرد

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست  کاربری دست دونفر بود💥
بگو من هَوَل شوهرم نیستم 

نمیفهمه ک فقط فک میکنه کسی نمیگیره🤣🤣

از این دخترا تو فامیل ما زیادن تا شوهر میکنن انگار آسمون باز شده شوهر اینا افتاده زمین  ولی حت ...

بخدا ازخدام بود لااقل شوهرش ادم باشه نمیسوزمممم

پسره بویی از انسانیت نبرده

همینایی رو که گفتی رو بگو بهش که ما اهل جار زدن نبودیم از همون موقع که خواستگار داشتی و ترس از ازدوا ...

اصن این بشر احمقه سطح فکرش پایینه

اره دقیقا ۱۸ سالگی عقدکرد

منم از اینا تو دبیرستان داشتم اون موقع ازدواج کردن به یکیشون  یه بار گفته بودم مثلا داییم ۲۸ سالگی اینا ازدواج کرد گفت شما کلا خیلی دیر ازدواج میکنین!!😳🤥

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

بگو من برنامه هایبزرگتری دارم واسه زندگیم، ازدواج تو اولویت نیست برام

این فک میکنه چون تا دیپلم رفتیم یا باید شوهرکنیم یا بمیریم😐 اقااا من تازه داره ۲٠سالم میشه اخه چ زمان ازدواجه

منم از اینا تو دبیرستان داشتم اون موقع ازدواج کردن به یکیشون  یه بار گفته بودم مثلا داییم ۲۸ سا ...

😂😂😂 همینان کودک همسریو باب کردن