2777
2789
عنوان

شیر نمیخوره چکارش کنم؟

58 بازدید | 8 پست
سلام مامانا پسر سه و نیم ماهم از وقتی که دنیا اومد چون نارس بود دکتر بهش شیر خشک داد. تا یه هفته پیش شیرخشک و شیر خودمو میخورد. ولی در کل با شیر خشک سیر میشد. حالا دیگه اصلا شیشه دهن نمیگیره. شیر خشک نمیخوره. سینه رو با ولع مک میزنه ولی سیر نمیشه گریه میکنه. تا حالا با همچین موردی برخورد داشتین؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا پسرمن برعکس وقتی سه ماهش شد سینه ی خودمو ول کرد الآن فقط شیرخشک میخوره٬ولی پسرخواهرم هم وقتی سه ماهه شد خواهرم هرکارکرد دیگه شیشه نگرفت.
اللهم صَل علي محمد وآل محمد
سلام یه چیزی شبیه لوله باریک هست میذاری کتار لب بچه وقتی سینه میخورهاز اون شیرخشک میریزه تو دهنش بگیر براش یا تو خواب شیر خشک بده یا از این سر شیشه ها شبیه سینه مادره بگیر
پسر خوبم عاشقتم .😘😘صدای خنده هایت دلیل زندگیم ام است.امیر محمد عشق مامان باباشه 😘😘