tttyttyishfsiskvdydo مدیر استارتر عضویت: 1399/11/16 تعداد پست: 2538 عنوان پریودی 60 بازدید | 5 پست من به خاطر پریودم قرص میخورم خودم پریود میشم ولی ۳ ماه یه بار و خیلی زیاد این ماه قرص نخوردم و به جای خون پریود ازم کلی ترشح میاد چرا اینجوریه There 's so much I wanna say but I don't know how it's starts 1402/03/09 | 17:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
tttyttyishfsiskvdydo مدیر استارتر عضویت: 1399/11/16 تعداد پست: 2538 دکتر زنان رفتی؟ نه There 's so much I wanna say but I don't know how it's starts
maavi عضویت: 1399/07/23 تعداد پست: 2232 شرایط مالیتو نمیدونم.اگه بیمه تامین داری پزشکاش هم خوبن هم رایگان فقط وقت گرفتنه یکم مسئلسولی پریودی خیلی مسئله مهمیه عزیزمخیلیییی زیادکم خونی شدید داری شاید من خودمم کم خونی دارم قرص اهن میخورم هر یه ماهو نیم میشممیت نی بری دکتر؟؟
tttyttyishfsiskvdydo مدیر استارتر عضویت: 1399/11/16 تعداد پست: 2538 شرایط مالیتو نمیدونم.اگه بیمه تامین داری پزشکاش هم خوبن هم رایگان فقط وقت گرفتنه یکم مسئلس ولی پریو ... اره بیمه دارم رفتم دکتر خیلی خوبن فقط فک کردم این مشکلی نی دکتر بهم دارو گیاهی داده There 's so much I wanna say but I don't know how it's starts
maavi عضویت: 1399/07/23 تعداد پست: 2232 اره بیمه دارم رفتم دکتر خیلی خوبن فقط فک کردم این مشکلی نی دکتر بهم دارو گیاهی داده خیلی مهمهپشت گوش ننداز عزیزم باشه؟حتما از یه دکتر دیگه وقت بگیر قرصاتم با خودتت ببر بعدا عوارض پیگیری نکردنت شاید جبرانش سخت باشه