2777
2789

دیروز با همسرم بحث کردیم ( توی تایپک قبلی هست) 

بم گفت برو خونه بابات هیچوقتم برنگرد..گفتم عصبی یه چیزی میگه.... امروز عکس رنگی داشتم میدونست چقد میترسم چقد درد داره...حتی زنگ نزد حالم چطوره...زنگ نزد نتیجه رو بپرسه...انقد بی اهمیته براس!؟من زنشم.‌‌زنشم...غریب که نیستم

یعنی من انقد تو زندگیش زحمت نکشیده بودم!؟ حتی اگر طلاق بخواد...بالاخره رسم رفقات این نیست...

خانوادم میپرسن همسرت زنگ زد حالت بپرسه!؟ میگم آره پیام داده....

به مامانم گفتن تا تعطیلات هفته دیگه میشنیم خونعون....

اگر تا اونموقعه نیومد چی!؟من زندگیم دوست دارم...من شوهرمو دوست دارم....تا بهش میگم دوتامون ایراد داریم تو زندگی حلش میکنیم...میگه بس کن حرفاتو حفظم....

نامرد تو دانشجویی بات ازدواج کردم...با بابای پیرت ساختم...حقم اینه!؟

شروع اقدام به بارداری: ابان ۱۴۰۰... وقتی نی نی دار شدم امضام رو عوض میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این و همه مردا میگن ب نظر من حالا ک گفته برو خونه بابات شما خونه خودت باشی بهتره شاید تو عصبانیت گفته الان فکر می‌کنه واقعا قهر رفتی 

به قیمت سفید شدن موهایم تمام شد،،،ولی آموختم که ناله ام سکوت باشد،گریه ام لبخند و تنها همدمم ،خداااا،،
این و همه مردا میگن ب نظر من حالا ک گفته برو خونه بابات شما خونه خودت باشی بهتره شاید تو عصبانیت گفت ...

خب وقتی رسوند منو پیش بابام چیکار کنم....

بعد برم خونه خودمون که محلم نده

خب وقتی رسوند منو پیش بابام چیکار کنم.... بعد برم خونه خودمون که محلم نده

اگه خودش رسونده پس حرفی نیست صبر کن، ایشالله مشکلت حل بشه عزیزم 

به قیمت سفید شدن موهایم تمام شد،،،ولی آموختم که ناله ام سکوت باشد،گریه ام لبخند و تنها همدمم ،خداااا،،

عزیزم میتونم با قاطعیت بگم هشتاد درصد آقایون جامعه ی اطراف من همینقدر بی معرفت و بی وفان...خودمم کم بی وفایی از این جنس ندیدم...چندساله ازدواج کردی؟ زیاد دلخوش به محبت و توجه و اهمیت دادن هاش نباش...بیشتر که بگذره یاد میگیری قوی تر باشی...خودتو دوست داشته باش و عشق و توجه رو از درون خودت و برای وجود خودت جستجو کن...چون با توقعی که از اون داری فقط با دلشکستگی و بی وفایی روبرو میشی...این رو کسی داره بهت میگه که کم بی پناهی نکشیده...یه چیز دیگه ای هم که توی زندگی خیلی بهم کمک کرده اعتقاداتم بوده...عزیزم اگه عقاید مذهبی داری این رو بدون که توکل به اون بالاسری و دل رو به اون دلدار واقعی سپردن و به خودش رو کردن آرامبخش ترین دوا برای هر قلب شکسته اس   خدا خودش مرهم دل هر دلشکسته ایه...از بنده هاش نمیشه توقع آنچنانیِ عاطفه داشت.

هرچه تبر زدند مرا...زخم نشد جوانه شد
به رابطه ی شوهرت وزن داداشت شکی نداری؟😶😶🤦‍♀️🤦‍♀️

نه چون شوهرم سرویس میده  به خانواده اش...

زن داداش و داداش و خواهر نداره