2777
2789
نمیتونم پشت بمونم و ترمیم کنم دیگه هر چی هست همینه🤦🏻‍♀️ با این طرحشون گند زدن به آینده و سرنوشت م ...

فعلا که دارن ثابت میکنن روحیه وزندگی وآینده ما براهیچکی مهم نیس مایی که رومون یجور دیگه حساب میکنن وتوقع خانواده وفامیلو بردیم بالا حالا چجوری جواب بدیم که تا میام به خودمون بیایم مصوبه جدید وبدبختیه جدید واقعا من دیگه کشش ندارم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فعلا که دارن ثابت میکنن روحیه وزندگی وآینده ما براهیچکی مهم نیس مایی که رومون یجور دیگه حساب میکنن و ...

من خدا رو شکر مامانم پذیرفت که با این شرایط قرار نیست چیزی از من دربیاد میگه بخون حداقل نیفتی بتونی آزاد بری😂 حالا اول سال این طوری بود که نه فقط دولتی! فامیل هم یه به سمتم 

ولی بازم تاثیری که رو روح و روان ما گذاشته رو نمیشه فاکتور گرفت سر هر امتحان باید استرس کنکورو تحمل کنیم 

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

من خدا رو شکر مامانم پذیرفت که با این شرایط قرار نیست چیزی از من دربیاد میگه بخون حداقل نیفتی بتونی ...

خوشبحالت مامان من اصلا این فکر و نمیکنه من حتی با این وعضم روانشناسی نمیارم

من خدا رو شکر مامانم پذیرفت که با این شرایط قرار نیست چیزی از من دربیاد میگه بخون حداقل نیفتی بتونی ...

والا خانواده منم خودشون چیزی نمیگن ولی آدم دلش میسوزه انقدر بهت روحیه وامید بدن وخرج کنن آخرش نتونی از پسش بربیای ظلم 

دانشگاه آزاد چ رشته خوبی داره که بخوایم بریم؟

مامانم چون خیلی تو اینستا میچرخه میبینه همه بچه ها و مشاورا میگن سخته مپذیره که سخته اگه حرف خودم تنها بود قبول نمیکرد🥴

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

ما که از اولش نمیدونستیم اینجوری میشه خودمونو زدیم به درس خوندن توقعشونو بردیم بالا وبا دوسه تا نمره بالا شدیم استوره حالا چجوری این توقع رو بیاریم پایین خداعالمه

والا خانواده منم خودشون چیزی نمیگن ولی آدم دلش میسوزه انقدر بهت روحیه وامید بدن وخرج کنن آخرش نتونی ...

مدرکش که فرقی نداره

اره خدایی مامان من بنده خدا خیلی خرج کرد پول کتابا و معلم خصوصی و مدرسه و.... اخرش هم مجبوره شهریه دانشگاه بده

ولی خب دیگه شرایطیه که پیش اومده. من تهران هم هستم در حالت عادیم تهران قبول شدن خیلی سخته با این وضعیت که دیگه خیلییییی بعیده بتونم قبول شم

حالا امیدوارم شما چیزی که میخوای قبول شی. اگه برای ما سخته برای بقیه هم همینه