2777
2789

میدونستم یکی رو دوس داشت بگیره خانوادش اجازه ندادن چن باراز حد و حدود رابطمون پرسیدم میگفت فقط دوسه هفته باهم بودیم بعد ب خانوادم گفتم مخالفت کردن دیگه تمومش کردم حی یک بارم حضوری ندیدمش!!!و وقتی از دوس دختراش می‌پرسیدم هم باحالن شوخی و خنده میگفت بعد عقد وقتی مطمئن شدم نمیری میگم بهت 

خروج برخی افراد از زندگی شما رحمتی از جانب خداوند است که فقط با گذشت زمان متوجه آن می شوید.....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد عقد بهش گفتم خب حالا بگو چیکارا کردی و اینا...

گفت گفت با اون رابطه داشته با جزئیات از اولین ب وسشون💔

خروج برخی افراد از زندگی شما رحمتی از جانب خداوند است که فقط با گذشت زمان متوجه آن می شوید.....

اشتباه کردی عقد کردی وقتی خودش میگه بعد عقد میگم یعنی چیزی هست که باید پاتون گیر عقد باشه تا بگه

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

حالم بشدت بد شد م س   ت کردم باهاش در حد بیمارستانی شدن!الان ک هواسم سرجاشه دارم میمیرم اصلا فکر نمیکردم در این حد باشه نمیدونم چطور باهاش کنار بیام