2777
2789
عنوان

کجا خیلی بد ضایع شدید؟یا ضایع بازی دراوردید🥴

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 21 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مدیر دخترم داشت می‌رفت نون بخره گفتم من میرم گفت باشه بعد هول شدم گفتم شما کارت بده من میرم خوب نفهمید تا الان آبروم ولی رفت من از این اخلاق ها ندارم همیشه خودم نون میگیرم بدون گفتن

واییی من 😅😂 قبلا خیلی مسلط بودم روی حرف زدنم اما الان متاسفانه خیلی ضایع بازی در میارم و سوتی مید ...

خیلی بدهه

کاش دارو برا پیشگیریش اختراع شه

من هول کنم با یکی برای بار اول بخوام حرف بزنم و ...اینطوری میکنم

میگن اگه میخوای بدون مشکل رانندگی کنی باید فکر کنی همه راننده های اطرافت دیونه اند اما  من میگم اگه میخوای راحت زندگی کنی فکر کن همه آدما دیونه اند ⬅️دیگه ن از کارهاشون ناراحت میشی ن از حرفاشون 🙃💜💙💚💛❤️❤️🖤
مدیر دخترم داشت می‌رفت نون بخره گفتم من میرم گفت باشه بعد هول شدم گفتم شما کارت بده من میرم خوب نفهم ...

اگه نفهمیدهه که فکرشونکن

میگن اگه میخوای بدون مشکل رانندگی کنی باید فکر کنی همه راننده های اطرافت دیونه اند اما  من میگم اگه میخوای راحت زندگی کنی فکر کن همه آدما دیونه اند ⬅️دیگه ن از کارهاشون ناراحت میشی ن از حرفاشون 🙃💜💙💚💛❤️❤️🖤