2777
2789
عنوان

عروسی بگیرم؟!…

242 بازدید | 9 پست

من پارسال یک هفته مونده به عروسیم یکی از اقوام فوت شد 

چند ماه عقب انداختیم ولی متاسفانه بدترین اتفاق ممکن افتادو پدرشوهر عزیزم رحمت خدا رفت

اوایل پاییز بعد از صفر بدون هیچگونه جشن بدون لباس  بدون ماه عسل هیچییییی رفتم سرخونه زندگیم

الان به معنای واقعی عروسی میبینم حسرت میخورم دق مرگ شدم میترسم ارزوی لباس عروس ب دلم بمونه

اخه خیلیییی برنامه داشتیم…

از در تالاری ک میخواستیم بگیریم رد میشم اشکم میاد

حالا خواسته زیادیه سالگردم یه جشن کوچیک بگیرم؟

همسرم میگه میگیرم برات 

بی احترامی نیست؟

(سالگرد عروسی ما یک سال و سه ماه بعد از سالگردپدرشوهرمه) و اینکه هزینشم مهم نیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توام آدمی ها حواست ب خودت و خواسته هات باشه

وای دارم دیوونه میشم

از این میترسم هزینه کنم جشن بگیرم بعد مثلا خانواده شوهرم همینجوری بیان ساکت بشینن بعدا هم مشکل بشه

هرچند مادرش بارها گفته این دخترم دل داره عروسی میخاد…

ببین آخه آدم می‌ره سر زندگیش دیگه چیو جشن بگیره آخه عزیز دلم؟ اما اگر تا این حد دلت میخواد نه اصلا ...

ببین تصور کن یع روز دلگیر مث غروب عاشورا با لباس سیاه اومدن منو بردن

تو بودی از دلت درمیومد؟