2777
2789
عنوان

خانمای بارداری ک انومالیشون نزدیک بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1078 بازدید | 117 پست
ضربان قلبش چند بود  راسته میگن ضربان قلب بالا یعنی دختر پایین پسر

نه عزیزم خیلی عمومیت نداره 

من دختر اولم د۱۶۷  دختر دومم ۱۳۵ دختر سومم ۱۵۸ البته سومی رو احتمال داده من خودم قطعیش کردم 😁

به دنبال وارستگی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم خیلی عمومیت نداره  من دختر اولم د۱۶۷  دختر دومم ۱۳۵ دختر سومم ۱۵۸ البته سومی رو ...

ویییی ماشالله چق دخمل داری😍😍

اگر باحرفم مخالفی واستارتر نیستی ریپ نزن منم حوصله کل کل ندارم فمیدی؟؟؟
خودتون چ جنسیتی دوست دارید؟؟

من برام فرقی نداره دوتا دختر دارم حسم بود این پسره اما گفت دختر  و خب خوشحالم هستم سه تا دختر داشتن رو از مجردی دوست داشتم . همسرم دوست داشت پسر باشه

به دنبال وارستگی 
میگم کسی بوده مثل من توبارداری پوست پاش شروع کنه به ترک خوردن😢

ترک استریا منظورته اگر ک اینا طبیعیه واسه چاق ولاغرشدنته

اگر باحرفم مخالفی واستارتر نیستی ریپ نزن منم حوصله کل کل ندارم فمیدی؟؟؟
من عین شما😁

مشخص شده نی نی شما چیه؟ 😍

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
نه عزیزم خیلی عمومیت نداره  من دختر اولم د۱۶۷  دختر دومم ۱۳۵ دختر سومم ۱۵۸ البته سومی رو ...

ان شاالله سالم باشه و بسلامتی بغلش کنی منم اولیم دختره خیلی دلم میخاد این پسر باشه خودم که دلم میگه پسره دیگه نمیدانم هنوز خیلی مونده بفهمم