2777
2789
عنوان

وام

101 بازدید | 5 پست

دوستان اگر کسی اطلاع داره وام ۲۰۰ میلیونی با سپرده یا بدون سپرده  چ جوریه شرایطش بگه ،خیلی احتیاج دارم در حدی که بخاطر این ۲۰۰ تومن همسرم میگه کلیه میفروشم .

باسپرده خوب باید۳تا۶ماه مبلغیوبذارید بعدبریدبگیرید بودن سپرده بایدگردش حسابتون خوب باشه که ۲۰۰بدن بهتون

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی سپرده بزارم بازم ضامن کارمند میخواد ؟؟

اون سپرده ضامن نخواداینجوره شما۲۵۰میلیون میری بانک سپرده میکنی یکروزبعد۲۰۰میلیون میدن اما ۲۵۰تومن خودت تاوقتی ۲۰۰تومنوندی ازادنمیشه این میشه وام سپرده بدون ضامن وگرنه سپرده هاچندماهه ضامن میخواد

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

اون سپرده ضامن نخواداینجوره شما۲۵۰میلیون میری بانک سپرده میکنی یکروزبعد۲۰۰میلیون میدن اما ۲۵۰ت ...

کسی که ضامن کارمند نداشته باشن چکار باید بکنن ، سفته و چک قبول نمیکنن؟ این چ جور مملکته 

کسی که ضامن کارمند نداشته باشن چکار باید بکنن ، سفته و چک قبول نمیکنن؟ این چ جور مملکته 

بابانک صحبت کنیدفکرنکنم