2789
عنوان

دوره های فنی حرفه ای بیایییییید

59 بازدید | 5 پست

سلام دوستان من یه سوال داشتم میخواستم نظرتون رو بپرسم ممنون میشم هرکسی بلده راهنمایی کنه بهم بگه.

من الان دانشجو رشته آموزش ابتدایی دانشگاه آزادم اما چون هزینه شهریه ها خیلییی زیاد شده و داره میشه هم پدرم توانایی مالی نداره واقعا . و هم خودم از اولش به این دانشگاه و رشته علاقه نداشتم.من درکل خیلی به رشته های مهارت و هنری علاقه دارم و تصمیم گرفتم که برم مرکز های آموزشگاه فنی حرفه ای مهارت یاد بگیرم و مدرک بگیرم. میخواستم بهم بگین که آیا کار درستیه؟ و اینکه ممکنه کار برام باشه بعدها؟ ممنون میشم بهم بگید بچه ها.

بهنرین کار عمرتو میکنی الان هر کی میره دانشگاه پارتی نداشته باشه کار گیرش نمیاد البته تو معلمی شاید بعد از دانشگاه ازمون بدی بتونی بری استخدام شی ولی اگر ادم قبول شدن نیستی یا از معلمی بدت میاد بزن تو یاد گیری مهارت مثل خیاطی 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

گلم تا حالا هزینه کردی ممکنه بعدها فرصت خوبی برای شاغل شدن پیش بیاد اونوقت افسوس بخوری چرا مدرک نگرفتم

دانشگاه رو تموم کن در کنارش کلاسها رو شرکت کن البته اگه تو شهرتون رایگان باشه

من چندسال پیش چندتا کلاس از فنی حرفه ای شهرمون پرسیدم گفت اونا رایگان نیستن باید بری آموزشگاههای خصوصی!!! یکیش خیاطی بود

آدمها را مثل گلها برای ماندن کنار خودتان خشک نکنید به آدمها اجازه زندگی بدهید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: