خدایا هزاران مرتبه شکرت من به آرزوم رسیدم🥰🤲🏻. ایشالله تمام اونیی ک منتظرن دامنشون رو با نی نی سالم و صالح سبز کن 🤲🏻👶🏻🤱🏻☘️. خدایا ازت با تمام وجودم میخوام نی نی مون رو سالم بغلمون بدی 🤰🏻👶🏻😍🥰. اگه امضامو خوندی یه صلوات بفرس برا سلامتی نی نی م یا یه آمین از ته دلت بگو 🥹🙏🏻ممنونم
خدایا هزاران مرتبه شکرت من به آرزوم رسیدم🥰🤲🏻. ایشالله تمام اونیی ک منتظرن دامنشون رو با نی نی سالم و صالح سبز کن 🤲🏻👶🏻🤱🏻☘️. خدایا ازت با تمام وجودم میخوام نی نی مون رو سالم بغلمون بدی 🤰🏻👶🏻😍🥰. اگه امضامو خوندی یه صلوات بفرس برا سلامتی نی نی م یا یه آمین از ته دلت بگو 🥹🙏🏻ممنونم
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
خواهرم بچه اولش مجبور شد طبیعی زایمان کرد اما دومیش رو ۲۰میلیون خرج کرد تا سزارین بشه چون بیمارستان دولتی و پزشک قبول نمی کردن به پزشک زیرمیزی داد و در بیمارستان خصوصی سزارین شد
مثل سرم، بعد عمل میزنن ب دست ، ی دکمه داره میذاری کنارت هروقت درد شدیدی حس کردی چند ثانیه فشار میدی مورفین وارد بدند میشه دردت درجا خنثی میشه، من استفاده کردم عالی بود 60 درصد دردموخنثی کرد
من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~• خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤
بدن هر کی یجوره دوست من من سزارین بودم بدون پمپ درد و بیهوشی ، خیلی راحت وبدون درد ...
اخه میگن بیهوشی نمیزنن
بیحسی میزنن
بدن هر کی یجوره دوست من من سزارین بودم بدون پمپ درد و بیهوشی ، خیلی راحت وبدون درد ...
اون پمپ درد و خودت ب دکتر میگی یا خودشون میزنن کلا؟