2777
2789
عنوان

برنامه واسه تابستون😎🍹🏖️

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 42 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صبح بیدار بشه صبحانه بخوره بخوابه بیدار شد ناهار بخوره بخوابه بلند شد شام دوباره بخوابه بینش از گوشی هم خواست استفاده کنه.

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️
کلاس فن بیان ثبت نام کردم  باشگاه  شنا  زبان آلمانی رو می‌خوام شروع کنم  مقا ...

زبان المانی میخواین خصوصی برین؟ هزینه خصوصی چقدره؟

بر تیر جورتان ز تحمل سپر کنیم… این سختی کمان شما نیز بگذرد💚🤍❤️
مرسی قشنگ من🌝😍❤️

🌹💖

بین کسی که دوستتون داره وکسی که دوسش دارین، اونیکه دوستتون داره رو انتخاب کنین❤️توی خونه مادرشوهر اگه مجبور شدین کار کنین طوری کار کنین که کار نکردنتون و ترجیح بدن🤪به جاری زیاد محل ندین باهاشم درددل نکنین .در مورد مسائل خانوادگی بین خانواده شوهرحرفی نزنین 👊خودتون و خاکی نشون ندین چون ممکنه آسفالتتون کنن😂من خواهرتونم جاریتون یا خواهر شوهرتون نیستم پس هروقت پست گذاشتم تو تاپیکتون با لحن خواهرتون بخونین نه خواهرشوهرتون😃🤨
به نظرم چند تا کلاس برو . اکثر کلاس ها هفته ای دوباره یا روزا زوج یا فرد  یا کلاس های فنی حرف ...

مرسی عزیزدلم وقت گذاشتی😍🌝✨♥️

من خودم اجتمالا میرم یه کلاس ورزشی یا تفریحی مثل شنا،زومبا،ژیمناستیک و میرم یه کلاس نقاشی و روزای دیگه ام به نظرم مثلا میتونی با دوستات بری دور دور و بیرون یا مثلا میتونی چیزای جالبی که تو اینستا اینا هستو یاد بگیری و بسازی و به نظر من تابستون فرصت خیلی خوبیه برای اینکه یه مهارت جدید یاد بگیری

صبح بیدار بشه صبحانه بخوره بخوابه بیدار شد ناهار بخوره بخوابه بلند شد شام دوباره بخوابه بینش از گوشی ...

😂😂😂واقعاااااا خواب همیشه تو الویته

حدود ۲۰ حساب کنین🥺 مرسی عزیزم😎✨

اگه حدودا20 که برو آرایشگاه ی هنر مثل شینیون . ناخن . رنگ ولایت و........

یا برو دفتر پیشخوان یکم واستا کارکن وهم یادبگیر هم بشه سابقه کارت و هم پول درمیاری هم تو اجتماعی و افسرده نمیشی

🥰😇

کلاسای ورزشی تقویت زبان یا یاد گرفتن زبان جدید کلاسای هنری کتاب جدید فیلم و سریال

کتاب مثل موضوعات کتابخانه نیمه شب و هر دو در نهایت میمیرند سراغ دارین؟