2777
2789

ب نظرم بین این ۴ ۵تا امتحان ک تا الان دادیم زبان برا من سختترین بود بااینکه زبانم خوب بود

کاش سوالا کمتر بود چه خبره اخه

۲ساعت وقت داده بودن نیم ساعتش فقط برا لیسنینگ رف

من همین الان از امتحان برگشتم خیلی عالی بوددد بیست نشم مطمئنم هجده رو میشم

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لیسنینگ خداییش راحت لود

یه کاربر ترکیده(سابقه سه بار تعلیق در نی نی سایت گل🔪)...یه کنکوریه خوشبخت ..یه صلوات واسه قبولی پزشکیم میفرسی...با تچکررر...صدای ضبط باشگاه پسرا رو قطع کنی ، انگار وسط بیمارستان زنان و زایمانی😂😂💔
اوف مرسی واقعا نیاز داشتم به همچین حرفی/ازبس همه گفتن اسون بود نابود شدم

نه من که دیدم بیشتر ها گفتن سخت بوده اونایی که میگن آسون بوده حتما کلاس زبان چیزی میرن و زبانشون خیلی قویه 

یکی میگه آسون بود ولی دعا کنید پاس شم یعنی چی خب😐 بعدشم نمره اونایی که واسه کنکور امسال می‌خونن ملاکه نه اونی که میخواد دیپلم بگیره ول کنه خودم کنکوری امسالم ۱۹ بودم ترمیم نزدم