2777
2789
عنوان

پيام هاي ني ني سايت

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 41 پست
دکتر گفت لب شکری نیست من زدم نت ترسیدم

خب خداروشكر ، اصلا سرچ نكن توى اين دوران كه سم خالصه واست

لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام انارصورتی جان چه خبر خوبی کم پیدایی؟

سلام عزيزم خوبي مامانت چطورن؟ 

تو روضه ياد بچه هاي ني ني سايت كردم ، گفتم بيام يه سر اينجا بزنم بعد مدت ها كه ديدم پيام دادي😍

چه خبرا عزيزم؟ 

لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦

سلام عزيزم خوبي مامانت چطورن؟  تو روضه ياد بچه هاي ني ني سايت كردم ، گفتم بيام يه سر اينجا بزن ...

خداروشکر خوبیم ممنون عزیزم ک بیادمونی🙏

خیلی دعا کن برامون مامانم هردوماه چکاب میشه ک زبونم لال اون کوفتی برگشت نکنه  هروقت نوبت چکابش میشه فکر و ذهن و خواب و همه بهم میریزه اصلا دیونه میشم🥲

تو چه خبر؟

منتظر بودم امسال هم تاپیک ذکر یونسیه بزنی💚

خداروشکر خوبیم ممنون عزیزم ک بیادمونی🙏 خیلی دعا کن برامون مامانم هردوماه چکاب میشه ک زبونم لال اون ...

دلم روشنه كه اصلا برنميگرده، توام مطمئن باش عزيزم ، اگه لايق باشم   دعاگوتون هستم گلم ، بعضي وقتا شده واسه خودت دعا نكردم از خودت يادم رفته ولي مامانت اصلا از يادم نميره عزيزم 😊

خودمم همچنان منتظر دادنامه ام كه بياد

ديگه كشش ندارم تاپيك بزنم 😅😂 خدايي وقتى فكرشو ميكنم چه همتى داشتم هر رووووووز ، اونم ٧٠٠٠ تا..... اوه اوه... خدايي خيلي سخته

دلم روشنه كه اصلا برنميگرده، توام مطمئن باش عزيزم ، اگه لايق باشم   دعاگوتون هستم گلم ، بع ...

الهی همه چیز بخیر و خوشی بگذره و دلت شاد بشه🤲

خودم مهم نیستم همینکه برا مامانم دعا میکنی یه دنیا ممنونتم❤️❤️

سلام انارجون  نمیدونم پیاممو ببینی یا نه التماس دعای مخصوص دارم  مامانم آی سی یو بستریه& ...

سلام عزيزم خوبي ؟ خدا بد نده چرااا؟؟  چيشده؟

الان بعد از مدت ها اومدم اينجا.

سلام انارجون  نمیدونم پیاممو ببینی یا نه التماس دعای مخصوص دارم  مامانم آی سی یو بستریه& ...

الان حالشون چطوره؟

سلام عزيزم خوبي ؟ خدا بد نده چرااا؟؟  چيشده؟ الان بعد از مدت ها اومدم اينجا.

از بعد روز مادر همش گیج بود و گاهی واضح نمیتونست صحبت کنه

بردمش دکتر آزمایش نوشت تا جواب آزمایش آماده شه ک بریم پیش دکتر 

دست و پای مامانم لمس شد و دکتر فک کرد سکته کرده 

بعداز چندروز بهتر نشد بردمش بیمارستان گفتن تو سرش توموره

عمل کردن دوشنبه هفته پیش 

الان حالشون چطوره؟

والا یه هفته س همه علائمش ثابته 

هوشیاری پایین و وضعیتش تغییری نکرده 

امشب دکتر کشیک گفته الحمدالله یکم ازون حالت ثابت دراومده 

بازم نظر قطعی رو باید دکتر خودش بده

توکل به خدا🙏

والا یه هفته س همه علائمش ثابته  هوشیاری پایین و وضعیتش تغییری نکرده  امشب دکتر کشیک ...

خيلي ناراحت شدم عزيزم، الان حالشون چطوره؟ بهتر شدن؟