2777
2789
عنوان

پيام هاي ني ني سايت

370 بازدید | 41 پست

سلام بچه ها 

من متوجه ميشم كه پيام جديد دارم ولي نميتونم بخونم ، صفحه پيام ها باز نميشه. فقط ميبينم اون بالا زده ٢ تا پيام جديد!

شماها پيام هاتون مشكلي نداره؟

لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برو نی نی سایت من  قسمت داشبرد اگه نترکیده باشه کاربر که پیام داده  میاره مشکل از خرابی ...

ممنون عزيزم

لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦

مرسي گلم

🟦🟥🟩🟧🟦🟥🟩🟧🟦🟥🟩🟧🟦🟥🟩🟧

اگر به دلیل مشکل سایت نمی تونی وارد قسمت پیام ها بشی:

بزنید روی عکستون

نی نی سایت من

حالا بروید پایین صفحه

یا

مستقیم بزن روی این لینک بعد برو پایین صفحه پیام ها رو می بینی:

اگر باز نکرد برگرد عقب دوباره برو همین قسمت پیام ها رو برات باز می کنه

https://www.ninisite.com/profile/home

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

🟦🟥🟩🟧🟦🟥🟩🟧🟦🟥🟩🟧🟦🟥🟩🟧 اگر به دلیل مشکل سایت نمی تونی وارد قسمت پیام ها بشی: بز ...

مرسيييييي عزيزم درست شد 😍❤️

مرسيييييي عزيزم درست شد 😍❤️

خواهش می کنم.

🦋🦋🦋

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

اناری سلام😭😭😭

هفته دوم باردار بودم نمیدونستم الان میگن امکانش هست بچه لب شکری باشه

ولی تو ۱۶ هفته سونو گفت لب شکری نیست

چقدر اذیت شدم😔۲ماه پاهام نا حرکت نداشت الان این موضوع افتاده سرم

اناری سلام😭😭😭 هفته دوم باردار بودم نمیدونستم الان میگن امکانش هست بچه لب شکری باشه ولی تو ۱۶ هف ...

سلام عزيزم خوبي؟ 

ان شاءالله كه نباشه ، ولي پسر دوست مامانم الان فك كنم ٣٠ سالش اينطوريا باشه، قبل كروناها عمل كرد لبشو خوب ،لب شكري بود. خيلي الان همه چي پيشرفت كرده يعني ميخوام بگم راه درمان داره، ولي كلااااا ان شاءالله كه اصلا هيچي نباشه و لبش خوب باشه.

راديولوژي رفتي؟