2777
2789
عنوان

جاهای بکر شیراز

62 بازدید | 7 پست

دوستان ما شیرازیم هوا گرمه میخوایم برای نهار بریم جایی که هوا خنک باشه لطفا اگر جایی میشناسید راهنمایی کنید شنیدم قلات خوبه اگر کسی تجربه ای داره لطف کنه ممنون

قلات محشره . حتما هم بافت قدیم برید . هم تاریخی هم با یه کوهنوردی حسابی میرید بالا تا ابشارها . نحشره . یک ماهه نرفتم دلم تنگ شده 

حسین اباد بیضا هم خوبه روخخونه کوچولو داره بدون کوهنوردی 

ششپیر و بهشت گمشده و سپیدان هم هست ولی دوره 

کهمره سرخی هم بهشته که دوساعت فاصله داره . 

اگه نزدیک هم باشه پارکهای توی شهر خوبه 

من قلات رو اصلا دوست نداشتم.اونقدری برام جذابیت نداشت که داشتم قدم میزدم توش نیمه راه برگشتم و دیگه هم دوست ندارم برم.شایدچون جاهای تاریخی زیباتری رو قبلا دیده بودم.شش پیر خوبه.هم سرسبز هم خنکه.

یاد گرفتم که روزهای خوب میان و میرن، روزهای بد هم میان و میرن اما هیچ چیزی به اندازه واکنشهای درست ما در روزهای خوب و بد برای آرامشمون مهم نیست. البته بعد از توکل به خدا🌻🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قلات محشره . حتما هم بافت قدیم برید . هم تاریخی هم با یه کوهنوردی حسابی میرید بالا تا ابشارها . نحشر ...

قلات راهش خوبه؟اخه باردارم پیاده رویم نمیتونم زیاد بکنم برای نشستن زیر سایه و دیدن چشمه باید خیلی پیاده رفت؟

قلات راهش خوبه؟اخه باردارم پیاده رویم نمیتونم زیاد بکنم برای نشستن زیر سایه و دیدن چشمه باید خیلی پی ...

برو بافت تاریخی ماشین رو حتما تو اخرین پارکینگ پارک کنید . چون پارکینگ زیاده . پنج دقیقه ای راه بری جا برای نشستن کنار اب هست . رستوران هم همونجاها هست