2777
2789
عنوان

طلاق دارم میگیرم

461 بازدید | 25 پست

خونه رو ترک کردم فرداش در رو قفل کرده بود من زنگ زدم به پلیس و گفتم بعدش صورت جلسه کرد حالا هم احضار نامه فرستادم ک میخوام برگردم وتمیکن کنم به نظرتون پرو نمیشه؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه مجبوری برگردی چراخودتونو خارمیکنید؟

پسرم دردونه من💜سعی میکنم تاجایی که میدونم کمک کنم به همه 😍 ..میشه لطفابرای ظهوراقا یدونه صلوات بفرستی ؟؟؟ممنون عزیزم🤲🥰🥰
چرا میشه چه جوری میتونین از کسی که بدتون میاد تمکین کنید؟!

اگه دلیل قانع کننده واسه تمکین نکردن نداشته باشه، نفقه بهش نمیرسه

کاربر قدیمی _____________ لینک مال من نیست جریان داره     goftino.com/c/QSL5Nk
سلام کار خوبی کردی. چون به محضی که نفقه رو بزاری اجرا، ازت عدم تمکین شکایت میکنه. خودم درگیرم...

یعنی الان فکر میکنه من واقعا میخوام برگردم یا اینکه نه میدونه برا اینکه ناشزه نشم و عدم تمکین نخورم هست

اگه دلیل قانع کننده واسه تمکین نکردن نداشته باشه، نفقه بهش نمیرسه

من که حاضرم نگیرم ولی دیگه دست اون بهم نخوره

البته هر کسی شرایطش فرق داره درکش میکنم

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️
یعنی الان فکر میکنه من واقعا میخوام برگردم یا اینکه نه میدونه برا اینکه ناشزه نشم و عدم تمکین نخورم ...

ببین اون برای اینکه نفقه نده و حق ازدواج بگیره، باید ناشزه ات کنه، الان دیر یا زود میره شکایت میکنه که زنم بی خبر و بی دلیل خونه رو ول کرده‌...

پس نباید بزاری رای عدم تمکین بگیره.

با توجه به تایپیک های قبلت، حدس میزنم اگر هم ماشین یا خونه ای چیزی داشته باشه هم به نام کسی دیگه کرده

من که حاضرم نگیرم ولی دیگه دست اون بهم نخوره البته هر کسی شرایطش فرق داره درکش میکنم

اره گلم درست میگی، اما باید زرنگ بود و توی دادگاه وانمود کنی تو میخوای برگردی، اما شوهر نمی زاره!