2777
2789
عنوان

شوهرم کفت برو خونه بابات

1090 بازدید | 60 پست

دیروز از سونو گرافی واژینال اومدم.دکتر کلا ناامیدم کرد..

اومدم خونه کلافه بودم ..

فرداش نوبت عکس رنگی داشتم...

همیشه همسرم سر مسیر زن برادرش رو میرسونه سرکار...

دیروز بدون هماهنگی با همسرم به جاریم گفتم نیم ساعت زودتر اماده باش

سر همین مسئله یه دعوایی راه انداخت که تو منو ادم حساب نمیگنی چرا بمن نگفتی‌‌‌...مگه من نگفتم نیازی نیست..

گفتم خب بخاطر خودت گفتم دیر سرکار میرسی...گفت به تو ربطی نداره و...

گفتم خب از نظر من مسئله خاصی نبود... 

بام قهر کرد و یکی محکم زد توی سرم همون لحظه که معذرت خواهی میکردم  منم دیشب باش دهن به دهن نشدم گفتم عصبیه ولش کن‌.

اما صبی بم گفت برو خونه بابات دیگه نیا خونه

شوهرمم بام قهره...باهم دعوای سختی کردیم... از نظر روحی نیاز داشتم کنارم باشه‌‌ امروژ .اما بهم گفت کارت تموم شد نیا خونه...

برو خونه بابات 

الانم با مامانم اومدم..خانوادم هیچی نمیدونند..

تا ساعت ۱۲ شب داشتم عذر خواهی میکردم...

شروع اقدام به بارداری: ابان ۱۴۰۰... وقتی نی نی دار شدم امضام رو عوض میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تایپک قبلیم خاهسششش میکنمممممم🙏🙏🙏🙏🙏

لطفا قبل از درخواست دوستی دادن امضام رو بخونید:)من با این کاربری فقط مشکلاتمو تایپک میزنم و از بقیه سوال میپرسم😇...! فعالیتی توش ندارم..." کاربری دیگم که باهاش فعالم @کوفت_میقولی هستش😘❤️پس درخواست دوستی تون رو به اون بفرستید با این کاربری درخواست دوستی نمیپذیرم❤️‍🩹

ها؟؟؟ هم زده هم بی اعصابه بیرونتم کرده . بگو اتفاقا اونی ک باید از این خونه بره بیرون تویی . تو اگ‌مردی حالیت بود دست روی زنت بلند نمیکردی 

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤