2777
2789

اسی قاشق مربا خوری رو بگیر تو یه کاسه یکم شیر ملایم بریز با قاشق کم کم بردار بریز تو دهنش.شاید خورد یا با سرنگ.اگه امکانش هست به شیر شکر اضافه کن اگه همچین چیزی وجود داره شاید خوشمزه شد خورد.اگه میتونه نون بخوره به نون شیر بزن نرم شه بعد بده بخوره

و ما برای زنده ماندن هزاران بار مُرده‌ایم :)!                           کاش ادما بفهمن فقط یبار زنده هستن و اینقد بهم توهین نکنن! ‌‌‌‌.                                                                          
اپتامیل پپتی رو امتحان کردی.ب خاهرزاده من فقط این میساخت ک شهرما نبود.شایدم دهنش برفک زده

اول پپتی داد بعد جوشاش خوب نشد پپتی جونیور داد هر چی گذشت شیرخوردتش کمتر شد تا الان که دیگه اصلا نمیخوره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تهران بودی دکتر بچمو معرفی میکردم اون خوبش کرد

عیب نداره امپرازولو شروع کن اون مال رفلاکسه

حتما برو پیش همون دکتر بگو هیچی نمیخوره گلوشو نگاه کن

ملتهبه صد در صد و درد داره، بگو حتما برای اون شربت و اسپری بده

با ابله بحث نمیکنم

با سرنگ دادم فقط 30 سی سی خورد اونم همش می‌ریزه بیرون

بازم بهش بده از هیچی که بهتره بدنش ضعیف میشه.سرلاک نمیتونه بخوره؟

و ما برای زنده ماندن هزاران بار مُرده‌ایم :)!                           کاش ادما بفهمن فقط یبار زنده هستن و اینقد بهم توهین نکنن! ‌‌‌‌.                                                                          
پسرمن شیرنمیخورد دوروز خیلی کم خورد وزنش کم شد برم دکتر دیدم گلوش چرک کرده گوشهاشم دردمبکرد نمی توون ...

یه مدت دست به گوشش میزد تا جمعه که تب کرد چون تعطیل بود بردمش درمانگاه گفت گوشش قرمز شده آموکسی سیلین داد الآنم دارم میدم بهش دکتر خودشم گفت بده . یعنی بخاطر اونه ؟؟ 

تو خواب هم نمیخوره به گریه می افته ولی دهنش میبنده

پسر منم همین بود لب نمیزد به شیر بخاطر رفلاکس بود تمام گلوش و بینیش داغون شده بودن طفلک.دارو میدی بهش؟ من نکسیوم میدم صبح و شب از وقتی خورد یه مدت بعدش بهتر شد.الان تو خواب شیر میخوره تو بیداری بیشتر غذا.شیرخشکش بیومیل ای ار

از ستم کردن برکسی که جز خدا کسی را ندارد بر حذر باش.امام حسین(ع)
دستش که همش تو دهنش می کنه ولی پستونک راحت میخوره شیر نمیخوره مشخصه از شیرشه

اگه این شیر جدید خوشمزه است یه مقدار توی فنجون درست کن با قاشق بهش بده ببین میخوره

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸
بازم بهش بده از هیچی که بهتره بدنش ضعیف میشه.سرلاک نمیتونه بخوره؟

نمیدونم اصلا گیج شدم یه دکتر میگه حساسیت داره هیچی نده اون یکی میگه مشکلی ندارن منم موندم میترسم چیزی بدم حالش بد بشه یوقت

نمیدونم اصلا گیج شدم یه دکتر میگه حساسیت داره هیچی نده اون یکی میگه مشکلی ندارن منم موندم میترسم چیز ...

هیچی ندی که بچه از گشنگی چیزیش میشه.چنتا دکتر ببر.

اینم‌ مثل قبلیا . پسرم هم از همین شیر میدادم اصلا مشکلی نداشت

بچه ها با هم فرق دارند با قاشق امتحان کردی شیر خشکش رو؟؟

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸
یه مدت دست به گوشش میزد تا جمعه که تب کرد چون تعطیل بود بردمش درمانگاه گفت گوشش قرمز شده آموکسی سیلی ...

اره ،گلوش دردمیکنه،باقطره چکون بده ،ببرمتخصص ،به پسرم آزیترومایسین،سدیم کلراید،بااستامینوفن داد

الان بهش استامینوفن بده بهد یه ربع شیرشوبده ازهر۶ساعت استامینوفن بده

پسرم انقدضعف کرده بود اصلا سینه مومیبردم دهنش چنان جیغ میزد که نمیخواد ،هفته پیش بردمش هم سن پسرشماس