2777
2789
حالت خوبه گلم؟ آروم باش... اسی نگفت برادرم فقیره،یا برادرم خانوادشو برده خونه مامانم تلویزیون ببین ...

برادر استارتر وضعیت مالی خوبی نداذه

تی وی خودشم خرابه

و خودش خونه نداره خونه پدرش زندگی میکنه

عجب🫥

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استارتر بچه یک ساله مگه دو مارادونا میره که زنداداشت نتونسته بگیرتش یا کنترلش بکنه ، ببین چطور افتاده که شکسته ، اگه بچه طوریش میشد چی ؟چرا وقتی رفته بالا تلوزیون ببینه حواسش به بچش نبوده اگه تلوزیون رو بچه می افتاد چی ؟الانم تو این گرونی ۳۰ تومن افتاده گردن داداشت ، اونایی که از زنداداشت دفاع میکنن و درک نمیکنم واقعا .در  نهایت بزار داداشت بخره ، تا زنداداشت بیشتر حواسشو جمع بکنه ،اگه برای بچه اتفاقی می افتاد دیگه قابل جبران نبود ،پس بزار ادب بشه که من بعد بیشتر حواسشو جمع بچش بکنه قبل اینکه خدایی نکرده به خاطر این سهل انگاریهای زنداداشت یه اتفاقی برای بچش بیفته .درسته نوه و بچه برادر شماست ولی وقتی پدر خانواده بیرون از خانه مسئول کار و خرجی زندگیه وظیفه خانم هم حفاظت از زندگی در داخل هست که زن داداشت این کارو درست انجام نداده ،و این ربطی به اینکه طرف نوه هست و اینا نداره .اونایی هم که میخوان بریزن سرم که لابد من خواهر شوهرم ، بگم که من  اصلا زنداداش ندارم .

استارتر بچه یک ساله مگه دو مارادونا میره که زنداداشت نتونسته بگیرتش یا کنترلش بکنه ، ببین چطور افتاد ...

درمورد اینکه زنداداشم بی فکره که جای حرفی نیست اینجا بخوای چیزی بگی کلی بهت میگن 

الان چهاروزه پسر پنچ سالشو فرستاده روستا مامانم بااون همه کار باید حواسش به اونم باشه 

ولی خوب دوست ندارم داداشم تو قرض بیفته