2777
2789
عنوان

چرا مامانم اینجوری رفتار میکنه

192 بازدید | 15 پست

دیشب با یه شوق و ذوقی پیتزا درست کردم 

بعد منتظر بودم بابام از مغازه برگرده همگی دست جمعی غذا بخوریم 

بعد برادرزادم گفتش که گشنمه من گفتم یکم صبر کن تا بابا بیاد بعد 

مامانم از اون ور مث چی پاچه منو گرفت که خب بیار بده بهشون والا گشنه ان من گفتم خب یکم صبر کنن چیزی نمیشه 

بعد برادرزادم باز گفتش که من گشنمه  مامانم گفت پیتزا بخوره تو سرش 

کاش نه اون میبود نه پیتزاش💔

یعنی من با این حرفش قشنگ قلبم شکست 

اما چیزی نگفتم و سکوت کردم ۱۰ دقیقه بعد بابام اومد سفره پهن کردیم فقط واسه ۱۰ دقیقه صبر نکردن 

برادرزاده و پیتزا این قدر عزیزن که آدم بچشو نفرین کنه؟🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای من اصلا نمیتونم باور کنم همچین مادری وجود داشته باشه.... طور خاصی رفتار میکتید که تهش منجر به این حرفا میشه؟ 

مامان ما که از گل کمتر به ما نمیگه 

من امیدم بخداست ، بعد خدا هم بخداست  

نگو برادر زاده بگو پسر زاده

چرا خانواده های ایرانی اغلب شون اینطورین؟

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

مادرت آخرش رو بد گفته ولی وقتی یکی گرسنشه خب مال اونو میدادی ، چیزی می‌شد؟

خب بابام تو راه بود یکم صبر میکردن دیگ واقعا زشت بود واسه چند دقیقه اونا زودتر شرو میکردن

وای من اصلا نمیتونم باور کنم همچین مادری وجود داشته باشه.... طور خاصی رفتار میکتید که تهش منجر به ای ...

مادر شما خوبه دلیل نمیشه بد نباشه

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ