2777
2789
عنوان

واقعا موندم چیکار کنم

157 بازدید | 15 پست

۷ساله ازدواج کردم شوهرم آدم خوبو شوهر خوبیه تک دامادم هس ولی اصلا بلد نیس خودشو تو دل خانوادم جا کنه حتی کم 

تازه خیلی وقتا خودشو بده هم میکنه مامانمینا خیلی باهاش خوش رفتاری و خوبن ولی اون اصلا شیرین زبونی نمیکنه و اصلا انگار بی تفاوته بی تفاوته تازگیا مامانم گفت دیگ نیارش خونمون یا خودت بیا فقط اصلا شوهرم احساس بروز نمیده 

ی کارایی هم کرده تازگیا ک سر منو پایین آورده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر منم اصلا حتی راحت حرف نمیزنه اونقد موذب وخجالتیه هنوز

در حد یه تشکر برا غذا و چن کلمه بامن حرف بزنه

اماهمه دوسش دارن😊

و منم عاشقشم.و تحت فشار نمیذارمش خب 

میدونم خجالتیه موذب درونگراست غیر خودم خیلی با کسی ارتباط زیاد نمیگیره بشینه یه ساعت حرف بزنه

😐😐😐 متاسفم  برا مامانت مگه قرار شوهرت باب میل همه باشه یا چاپلوس باشه

اینکه خودشو‌از چشم‌ میندازه طبیعیه اونم واسه این خانواده ک خیلی دوسش دارن و بهش احترام میذارن و همه جوره هواشو دارن بعد ۷سال اگه منو دوس داره نباید ی حرکتی بکنه تاسف واسه چیه من حق میدم

شوهر منم اصلا حتی راحت حرف نمیزنه اونقد موذب وخجالتیه هنوز در حد یه تشکر برا غذا و چن کلمه بامن حرف ...

خب ببین شاید همسرت ی جوری دوس داشتنیه ولی همسر من خودشو از چشم میندازه و چون شیرین کردن بلد نیس کاراش بدتر ب نظر میاد بعدم مامانمینا بعد ۷سال توقع زیادی ندارن ک

😐 مامانت حرف خوبی نزده باعث شده حس بدی به شوهرت بگیری  بیچاره بلد نیست شیرین زبونی کردن واسه ...

چون ی کارایی کرده ک مامانم نارحته منم بخاطر شوهرم و زندگیم خیلی چیزارو ندید گرفتم از مادرش ولی اون تلاشی نمیکنه 

چون ی کارایی کرده ک مامانم نارحته منم بخاطر شوهرم و زندگیم خیلی چیزارو ندید گرفتم از مادرش ولی اون ت ...

مامانت اگه ناراحت هم باشه نباید جلوی شما حرفی بزنه اگه هم چیزی بگه شما باید جوری جوابشو بدی که نه دلخور بشه نه دیگه ازین حرفا بزنه 

مثلا فکر کن برعکس باشه مادر شوهرت از شما راضی نباشه به شوهرت بگه دیگه تو نری خونشون شوهرت جای ناراحت شدن از دست مادرش از شما ناراحت باشه

درست نیست 

مامانت اگه ناراحت هم باشه نباید جلوی شما حرفی بزنه اگه هم چیزی بگه شما باید جوری جوابشو بدی که نه دل ...

مامانم اون روز گریه کرد از دستش گف توقع نداشتم فلان حرکتو بکنه چقد بگه اشکال نداره 

هه مادرشوهر من ک اصلا تحمل نداره و تا بحال هزاربار بدتر ترکیده 

شماتت نکن سرت میاد هرکسی ی چیزی براش مهمه تو زندگی دلیل نمیشه تعجب کنی

از بی مشکلیه دیگه... آخه چاپلوس نبودن شوهر هم شد مشکل

خداروشکر کن میگی شوهرت خوبه این چیزا غصه نداره عزیز

از بی مشکلیه دیگه... آخه چاپلوس نبودن شوهر هم شد مشکل خداروشکر کن میگی شوهرت خوبه این چیزا غص ...

چاپلوس بودن ی چیزه ولی تو دل جا شدن ی چیز دیگ محبت کردن ی چیز دیگس چاپلوسی رو منم‌ دوس ندارم ولی محبت ک میشه