2777
2789
عنوان

بچه ها کسی دعای رفع زگیل و میدونه

| مشاهده متن کامل بحث + 8074 بازدید | 70 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو اپلیکیشن باسلام بزن محلول زگیل معجزه برو مشاوره بگیر بعد استفاده کن منو نجات داد 

شمااستفاده کردی؟

چجوریه؟

یکم توضیح میدی

برا ظهور امام زمانمون(عج) دعا کنیم                                              الهم عجل الولیک الفرج
شمااستفاده کردی؟ چجوریه؟ یکم توضیح میدی

بله عزیزم من اولش یه اسید استفاده کردم که از داروخانه خریده بودم دهنم سرویس شد هم سوختم هم گوشتم کنده شد هم دوباره اون زگیلا ظاهر شدن

بعدش تون محلول رو خریدم فقط یه بار استفاده کردم و بعد از چندروز زخم شد و افتادن

اما راستشو بهت بگم ماهی یه بار نگاه میکنم ب خودمو اگه هرنوع خالی ببینم باز بهش میزنم تا خیالم راحت بشه خدا شاهده راضیم

همین که فقط ماهی یه بار باید چک کنم خودمو بجا هرروز حالم بهتر میشه

البته یه پک هم دارن برای از بین بردنش که خون رو تصفیه میکنه و از اینا

من خریدم ولی استفاده نکردم درست ک ببینم واقعا نتیجه بخشه یا نه

آنچه هرگز شرح نتوان کرد حال من است....
بله عزیزم من اولش یه اسید استفاده کردم که از داروخانه خریده بودم دهنم سرویس شد هم سوختم هم گوشتم کند ...

اسمش چیه؟

هم زگیل زیادمیزنم هم بدنم داره پر میشه از خال

هرروز یه خال جدید

برا ظهور امام زمانمون(عج) دعا کنیم                                              الهم عجل الولیک الفرج
اخییی ناراحت شدم

دعام کن گلم❤

روزیکه تو به دنیا آمده بودی عریان، جمعی به تو خندان و تو بودی گریان، کاری بکن ای دوست که وقت رفتن، جمعی به تو گریان تو باشی خندان
تو اپلیکیشن باسلام بزن محلول معجزه بوعلی

مرسی از اطلاعاتت

روزیکه تو به دنیا آمده بودی عریان، جمعی به تو خندان و تو بودی گریان، کاری بکن ای دوست که وقت رفتن، جمعی به تو گریان تو باشی خندان
امیدوارم کمک کننده باشه براتون

انشاالله💚

کاش میداشت دارو میداشت خستم شدم

شنیدم سوره انشراح واسه زگیل خوبه

یه چند تا کاربر روشایی گفتن الان عکسشو برات میفرستم

از کجا میدونید درمان نکردم

من بعد لیزر با زگیلم برگشت با دست کندمشون دوباری دیگ ندارم 

خانما دعا کنید من باردار بشم و همسرم با من خوش اخلاق بشه آمین ان شا الله همتون به مراد دلتون برسید 
من بعد لیزر با زگیلم برگشت با دست کندمشون دوباری دیگ ندارم 

جایی هست که نمیتونم بکنمش متاسفانه . لیزر و کریو فقط پرکردن جیب دکتراس

با همین فرمون بریم جلو اینده جالبی پیش روی کشوره

عالی بود حرفتون ✅️✅️✅️

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.